Miről árulkodik egy férfi testbeszéde?
2020-09-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vajon tetszem neki? Vagy mégsem?

Te hányszor tetted már fel magadban ezt a két kérdést? Bizonyára sokszor. Ha először találkozol egy férfival, akkor sajnos elég nehéz megítélni, hogy mit is gondol rólad.

Ideális esetben persze nyíltan megmondaná, hogy bejössz neki, vagy sem, de hát valljuk be, ez elég ritkán történik meg a valóságban. Nemcsak a nők, a férfiak is félnek a visszautasítástól, ezért nehezen vállalják fel az érzelmeiket az elején.

A jó hír viszont az, hogy van 8 olyan félreérthetetlen jel, amellyel a teste elárulja vonzalmát irántad!

1. jel: A szemeivel mosolyog.

Nevetni az ajkakkal, az egy dolog. De a szemeinkkel mosolyogni, na az már valami. Ha egy srác Rád mosolyog a teljes tekintetével, azt veheted nagyon jó pontnak. Ez ugyanis azt sugallja, hogy remekül érzi magát a társaságodban, és bensőséges kapcsolatban vagytok.

2. jel: Játszik a hajával.

Nem, nem csak a nők teszik ezt. A pasik is babrálnak a hajukkal, főleg akkor, ha esetleg zavarban vannak egy számukra vonzó lány jelenlétében. Ráadásul ugyanez igaz a szakáll esetében is. Szóval figyelj a kezeire!

Ezt is olvasd el! - Honnan tudhatod, hogy megcsal a párod a testbeszédéből ítélve

3. jel: Felhúzza a szemöldökét.

Ha egy férfit érdekel a mondanivalód, akkor tágra nyitja a szemeit, hogy minél több információt be tudjon fogadni. Ezért is tűnik úgy, hogy felhúzza mindkét szemöldökét.

4. jel: Megérinti az arcát.

Úgy, mint a hajánál, figyeld meg, hogy megérinti-e az arcát. Ennek két oka lehet, egyrészt biztos akar lenni, hogy jól néz ki, mert tetszeni akar Neked. Másrészt pedig pont ezzel a mozdulattal szeretné az arcára irányítani a tekintetedet.

5. jel: Közelebb húzódik hozzád.

A pasikra jellemző, hogy fokozatosan oda húzódnak ahhoz, aki érdekli őket. Lehet, hogy áthajol az asztal felett, vagy, ha magasabb, mint Te, akkor kicsit leereszkedik, így közelebb kerülhet hozzád, és jobban hallhatja, amit neki mondasz. De ez számára is egy teszt, hogy a közelségére miként reagálsz.

6. jel: Indokokat keres, hogy megérinthessen.

Ez a nőkre és a férfiakra egyaránt jellemző, ha érdeklődnek valaki iránt. Ha a partnered hozzáér a kezedhez, vagy a füled mögé igazítja a kósza tincseidet, esetleg a vállával megérinti a vállad, az annak a jele, hogy kezd köztetek nagyon is bensőségessé válni a kapcsolat.

7. jel: Visszatükrözi a Te mozdulataidat.

Alapvető emberi tulajdonság, elég, ha csak az ásításra gondolunk, hogy gyakran visszatükrözzük a hozzánk közel álló ember viselkedését. Megfigyelheted például, hogy ha az egyik kezeddel az arcodhoz érsz, akkor ő is hasonlóan tesz majd. Ez a visszatükrözés ugyanis a kapcsolatépítés egy módja.

8. jel: Terpeszben áll, vagy ül előtted.

Ha egy pasi vonzódik irántad, akkor a lábait terpeszbe teszi, így nyitva ki a testét és szívét számodra. Ez egyfajta ösztönös hivalkodás részéről, amellyel megmutatja, hogy mit tud felkínálni számodra. Persze ezt a fajta pózt sok férfi kedveli bármilyen helyzetben, pusztán kényelemből is, de azért érdemes rá odafigyelned.

Az első randin jó, ha nyitott szemmel jársz, ha tudni szeretnéd, hogy tetszel-e a partnerednek. Figyeld a testbeszédét, mert ha a szavai nem is, a mozdulatai árulkodóak lehetnek!