Curtis új barátnőjéről vallott
2020-09-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nemrégiben jelentette be Curtis, a híres magyar rapper, hogy elválik feleségétől, Krisztinától. Ám nem sokkal a ezután már egy másik nővel fotózták, erről kérdezték meg a Sztárban sztár műsorban, Curtis a kamerák előtt válaszolt a kényes kérdésre.Curtist a válásának bejelentése után rengeteg kérdéssel bombázták, miután lefotózta a Best fotósa a házánál egy kosárlabdázóval, Barnai Judittal. A rapper nem sokkal később kiadott egy közleményt az Influencer Magazin oldalán.

„Mi az hogy lebuktál Curtis? Mivel buktam le? Hiszen ország világ előtt bejelentettük a napokban, hogy feleségemmel hónapok óta külön élünk. Mindent megtettünk, hogy kapcsolatunkat helyrehozzuk, de sajnos jelenleg úgy láttuk, hogy nincs visszaút. Maximálisan tisztelem Krisztit és szeretem, ezért is tartom felháborítónak, hogy a sajtóban ilyen szintű cikk jelent meg, és lesifotósok várnak rám a lakásom előtt. Szeretném a magánéletemet magamnak megtartani és az új kapcsolatomat, ami ráadásul igen kezdeti fázisban van, így szó sem eshet szerelemről, nem a feleségem orra alá dörgölni, hiszen jó viszonyban váltunk el” – fogalmazott Curtis.

A vasárnapi Sztárban sztár élőshowban Nicki Minaj bőrébe bújt a rapper. Elvileg erről kérdezte a produkció után Kadlecsek Krisztián a rappert, aztán feltette a mindenkit foglalkoztató kérdést új barátnőjéről, amire érkezett a kendőzetlenül őszinte válasz:

 

"Új barátnőm, nincsen barátnőm, mondtam már. A BEST Magazinnál is problémák adódtak a fotósoknál" - kezdte nevetve, majd hozzátette: "Az én szívem most egyébként túl nagy, sok mindenki belefér..."

Van, ami jobban aggasztja: "Inkább az a baj, hogy Újpestre meccsre nem tudok menni a barátaimmal, mert hát ezek után hogy megyek szurkolni a táborba?" - utalt a megjelenésére, mivel a vasárnapi adásban Nicki Minaj-ként lépett a színpadra.

Forrás: Blikk