Palik László elmesélte hogyan ismerte meg Marsi Anikót
2020-09-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Palik László a Borsnak mesélt arról, hogyan ismerte meg élete szerelmét, Marsi Anikót, aki mára már gyermekei édesanyja is. Már az első pillanattól kezdve működött köztük a kémia, így az Exatlon Hungary műsorvezetője azonnal tudta, Anikó lesz számára az igazi.

 

„Hívtak egy tévéműsorba vendégnek, ez az Ország Kresz-tesztje volt. Akkoriban javában autóversenyeztem, gondolták, biztos jópofa lesz, ha én vagyok az egyik vendég” – kezdte a lapnak Palik László.

Amikor beültek az első próbára, az akkoriban autóversenyző Palik unott arcot vágott, amit persze, Anikó sem hagyott szó nélkül, és miután elindult köztük a párbeszéd, nem is hagyták abba a csipkelődést.

„Ezzel elkezdődött egy párbeszéd, és ez az adok-kapok, a finom riposzt, egymás osztása az élőműsorban is folytatódott… Reklámszünetekben kimentünk a stúdió elé, ott is folytattuk. Egyszer csak meguntam, így azt mondtam: kisasszony, csak szólok, kezdjünk óvatosak lenni, mert kegyedet egyszer még feleségül veszem, és akkor csőstül adok vissza mindent. Erre Ancsi automatikusan azt válaszolta: ne viccelj, neked van feleséged. A műsor szerkesztője – mint a legjobb házasságközvetítő – közénk ugrott, majd annyit kiáltott, hogy nem, nincs neki. Ettől Anikó egy pillanatra lefagyott, elpirult, majd lányos zavarában otthagyott minket… Ennek több mint másfél évtizede” – mesélte el első találkozásuk különös történetét Palik László.

 

Persze, ezzel még nem ért véget a dolog, ugyanis másnap reggel már egy hatalmas csokor rózsával és egy kis üzenettel lepte meg a munkahelyén Anikót, a többi pedig már történelem.

Forrás: Blikk