Mindennapi nehézségeiről vallott Kulcsár Edina
2020-06-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A gyönyörű modell többször él át nehéz pillanatokat naponta.

Kulcsár Edina csak nemrégiben lépett be a kétgyermekes anyukák klubjába, ám máris számos olyan történettel és tanáccsal szolgálhat másoknak, amelyek a segítségükre lehetnek a nehéz pillanatokban.

„Valamiért a jó Isten azt gondolja, hogy én egy terhelhető egyén vagyok, de ezért csak hálás lehetek, mert a nehézségeken keresztül rengeteget tanulhatok és fejlődhetek. Ha lapoztok, érteni fogjátok miért írom ezt (Teréz Anya) .

Szóval... ma 8 hetes Nina, és szegénykém csak akkor nem sír, ha eszik, alszik, meg talááán, ha kézben van.

Amikor otthon vagyunk még csak-csak próbálkozom ezzel-azzal, de amikor az autóban vagyunk ráadásul dugó van, ezáltal állunk ( mint ahogy ennél a képnél is ) , akkor ugye nem rázza az autó így felkel és olyan frekvencián sír illetve sikít, hogy egész egyszerűen leírhatatlan amit érzek. Dühöt érzek, mert nem tudok vele mit kezdeni, kétségbeesett vagyok, mert már nem tudom, hogy mit próbáljak ki, ami a magyar egészségügyben jelen van, de szerintem mindent kipipáltam már, még a természetes és az ősrégi gyógymódokat is és végül talán fájdalmat érzek, ami egy leírhatatlan helyről hasít belém.

Néha sírok, néha csak sírnék és néha ordítanék.

Borzasztó amikor nem tudsz segíteni a gyermekednek.

Nagyon haragszom erre a fájdalomra, ami kínozza őt.

Nináról ,,röviden” ennyit. És akkor most jönne az a rész, hogy milyen egyszerre két ilyen kicsivel” – írta beszámolójában Edina, aki arra is kitért, hogy véletlenül se gondolja senki, hogy panaszkodni szeretne, egyszerűen csak az életének ezt az oldalát is meg akarja bemutatni követőinek.

„Mielőtt bárki azt gondolná, hogy panaszkodok. NEEEM! Tudom, hogy sok anyuka keresztülment ezen, sőt, talán még 2 picinél is több gyermeke van. Én csak szeretem őszintén leírni ami bennem van. Lehet, hogy a fotóim, posztjaim javában arról árulkodnak, hogy nekünk mennyire könnyű minden, de ez nincs így. Lehet, hogy több mint 500.000-en követnek, de ugyanolyan ember vagyok mint bárki más. Ezt ne felejtsétek” – zárta gondolatait a modell.Forrás: Blikk.hu