Négy éve boldog együtt Cooky és kedvese
2020-06-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Cooky két évvel a válása után lett újra szerelmes, amikor a nála 27 évvel fiatalabb Szécsi Debóra mellett találta meg a boldogságot. A párnak két csodálatos gyermeke is született, Kevin és Natán.

A párt kapcsolatuk elején sok támadás érte, de nem adták fel, tudták, hogy szerelmüknek van jövője. Évfordulójuk alkalmából a Bors felkereste őket.

Cooky elmondta a lapnak, sosem értette, miért akadnak fenn az emberek a korkülönbségen, hiszen valóban sok év van köztük, de Debóra néha érettebben gondolkodik, mint ő.

„Rólam lepergett, inkább Debórát féltettem, de szerencsére ő is nagyon jól kezeli ezeket a helyzeteket. Mi kezdetektől fogva hittünk a szerelmünkben, és csak ez a fontos, na és persze a két gyönyörű gyermekünk, Kevin és Nátán” – mondta a rádiós, aki ma is olyan szerelmes a párjába, mint kapcsolatuk kezdetén.

„A kislábujjától a feje tetejéig imádom. Minden porcikája, az egész lénye csodálatos. Nála jobb társat és anyát el sem tudnék képzelni” – mondta Cooky hozzátéve: Debóra a gyermeknevelésben is remekel, ám egyelőre nem terveznek harmadik kisbabát.

Forrás: Blikk.hu