Millie Bobby Brown szerelmes
2021-06-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Ugyan már régóta rajongunk érte, de Millie Bobby Brown még mindig csupán csak 17 éves. A The Stranger Things, vagy az Enola Holmes sztárja a kortársaihoz hasonlóan a karrierje, és mindenféle kollaborációi mellett természetesen kitartóan keresi a szerelmet.

 

Még egészen fiatal volt, amikor először felreppentek pletykák a lehetséges párjáról, de egy jó ideje nem volt terítéken ez a kérdés Millie Bobby Brownnal kapcsolatban, most azonban úgy tűnik, hogy új szerelem van a láthatáron.

Nemrég posztolt egy közös képet a híres zenész Jon Bon Jovi fia, a 19 éves Jake Bongiovi a fiatal színésznővel, de akkor még úgy tűnt, hogy a két fiatalt csak baráti szálak kötik össze. Jake ugyanis BFF betűszót írta a fotó alá, azaz Best Friends Forever, vagyis örökké tartó legjobb barátokként aposztrofálta a kapcsolatukat, amit ugyanezzel a kifejezéssel erősített meg a kommentjében Millie Bobby Brown is.

A dolgok azonban komolyabbra fordulhattak, ugyanis a New Yorkban kézenfogva kapta lencsevégre őket a Page Six magazin. Reméljük, a boldogságuk tartós lesz!

Forrás: Glamouronline