Mihalik Enikő megmutatta ritkán látott férjét
2021-04-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Ritkán mutatja meg a férjét a közösségi oldalán Mihalik Enikő, ám – rajongói örömére – most kivételt tett: szerelmes fotóval jelentkezett a várandós modell.

 
Kétségtelen, hogy intim és sokat mutató szexi képekből nincs hiány Mihalik Enikő Instagram-oldalán, de az csak nagyritkán fordul elő, hogy a modell olyan képet mutasson, amelyen a szerelmével pózol. A nagy bejelentése óta azonban cseppet sem rejti el boldogságát a békéscsabai szépség: néhány héttel ezelőtt Enikő nagy örömmel tudatta, hogy párjával, Korányi Dáviddal – aki Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadója – szülői örömök elé néznek, első közös kislányukat nyárra várják, sőt, már össze is házasodtak.

A várandóssága harmadik trimeszterében járó modell alapjában véve óvja a magánéletét, ám most kivételt tett, s egy olyan fekete-fehér, a párjával készült felvételt tett közzé, amelyen láthatóan lángol köztük a szerelem:

Enikő a gömbölyödő terheshasáról korábban is mutatott már fotókat az Instagram-oldalán, amelyek arról árulkodnak, hogy a modell valósággal kivirult a boldogságtól, mióta áldott állapotban van.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????? ??????? (@eniko) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk