Kiderült Harry és Meghan első Netflixszel közös produkciójának neve
2021-04-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Harry és Meghan Markle produkciós irodája az Archewell Productions kedden jelentette be az első netflixes dokumentumsorozatát, amely a Heart of Invictus címet kapta.Harry és Meghan Markle egy többéves szerződést írt alá a Netflix streamingszolgáltatóval, most pedig az is kiderült, mi lesz az első közös produkciójuk.

A sorozat olyan veteránokat követ, akik a sussexi herceg Invictus Games című sporteseményére készülnek majd, amelyre 2022-ben Hágában kerül sor. Harry herceg a játékokat 2014-ben alapította meg, amelyek paralimpiai stílusú multisport eseményeket tartalmaznak a sebesült veteránok számára.

„Ez a sorozat a világ közösségeinek betekintést enged e versenyzők megindító és felemelő történeteibe a jövő évi, Hollandiába vezető útjukon” – mondta Harry herceg közleményében, majd hozzátette: nem is lehetne izgatottabb az előttük álló út miatt, illetve nem is lehetne büszkébb az Invictus közösségre.

Mind Harryt, mind az Invictus Games Alapítványt eltüntették a sorozat producereként, amelyet Orlando von Einsiedel rendez – írja a Huffpost.

Forrás: Blikk