7 biztos jel, hogy az exed már elfelejtett!
2021-04-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Minden párkapcsolat másként ér véget. Néha, a pár egyik tagja még ragaszkodik a múlthoz, és reménykedik az újrakezdésben. Mások görcsösen próbálnak barátok maradni, holott mindketten jól tudják, ez nem fog menni.

Még, amikor hangosan fogadkozol mindenkinek (beleértve saját magadat is), hogy túl vagy már az exeden, egy részed még biztosan el-eljátszik a gondolattal, hogy milyen lenne visszatáncolni. Különösen akkor, ha nem Te hoztad meg ezt a döntést, nehéz elengedni az életed egy részét.

De soha ne felejtsd el, hogy minden szakítás előbb-utóbb elvezet egy másik helyzethez. Amikor a volt párod oldalán megjelenik valaki más. Hogy mikor jön el ez a pillanat? Vagy talán már el is jött? Az alábbi jelek megmutatják!

Válaszolatlanul hagyja az üzeneteidet. Talán nincs is annál kegyetlenebb érzés, mint amikor látod, hogy valaki olvasta az üzenetedet, de nem reagál rá. Függetlenül attól, hogy mi volt a téma, ezzel a némasággal a volt partnered azt jelzi feléd, hogy már nem vagy fontos számára. Lehet, hogy ebben a percben már mással van, vagy csak reménykedik valaki újban, de Tőled nem szeretne semmit. Ha hivatalosan is kimondtátok a végét, akkor nem tehetsz semmit, Neked is a jövőbe kell nézned.

Kikövet a közösségi oldalakon. Ez fájdalmas, de sokszor elengedhetetlen lépés. Lehet, hogy azért teszi, mert nem szeretne Neked kellemetlen perceket szerezni, amikor feltesz egy közös fotót az új párjáról. Vagy csak felejteni akar, és így könnyebb neki. Hagyd annyiban a dolgot, számodra is jobb lesz.

Visszaküldi a holmidat. Még, ha olyan értéktelen dolgokról is van szó, mint egy fogkefe vagy egy tusfürdő. Nem akarja, hogy bármi is Rád emlékeztesse őt. Nem beszélve arról, hogy mit szól majd egy új partner, az ex otthagyott cuccaihoz.

Már nem úgy reagál egy régi poénra, mint korábban. Ha sokáig voltatok együtt, akkor számtalan közös kis titkos sztoritok született. Ezeket csak Ti ismeritek, csak Nektek voltak jelentőségteljesek. Ha egy ilyen utalást küldesz neki, mire ő csak ridegen válaszol, akkor azt üzeni feléd, hogy ez már a múlt, amit épp próbál maga mögött hagyni.

A családtagjai sem követnek már a Facebookon. Még, ha jó kapcsolatot is ápoltál velük, ha megszakítanak Veled minden kapcsolatot, akkor azt miatta teszik. Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe hozni, és inkább kerülik az esetleges drámákat.

Kezd a viselkedése kissé gonosszá válni irányodban. Lehet, hogy az exed volt a világ legkedvesebb embere eddig, de azt veszed észre, hogy valami megváltozott. Mintha átlendülne a ló másik oldalára, és már nem érzed jól magad a társaságában. A korábbi szép emlékek elhomályosulnak, és a jelen elviselhetetlenné válik. Itt jön el a pont, amikor ideje Neked is lezárnod.

Ezt is olvasd el! - 15 téma, amiről beszélgethettek, ha az exeddel már csak barátok vagytok

Új párja van. Bármennyire is hihetetlen nem ez a tény mutatja meg igazán számodra, hogy túl van rajtad az exed. Sokkál inkább az, hogy ez az ember pont olyan, mint Te, vagy épp csöppet sem hasonlít Rád. Amíg Téged keres a többi randipartnerében, addig még Te vagy a szívében, bármennyire is tiltakozik ellene. De, amikor egy teljesen más típusú párral az oldalán jelenik meg, az nyilvánvalóvá teszi, hogy új életet kezdett.

Ha Te még reménykedsz, akkor nagyon nehéz látni, hogy a volt kedvesed boldogan éli tovább az életét valaki mással. De minél hamarabb szembenézel a tényekkel, és elfogadod őket, annál gyorsabban léphetsz Te is a saját utadra, amely elvezet a boldogsághoz. Ne sirasd sokáig a múltat, mert annak már vége, inkább bízz a jövődben.