Gregor Bernadett válással végződő házasságairól vallott
2021-04-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Házasságaival froclizta Gregor Bernadettet (48) Szabó Győző (50). A két színész a Blikk + Győző című műsorban beszélgetett egymással, amelyben téma volt Gregor négy házassága is.

Mint ismert, a színésznő összesen négyszer volt férjnél: először egy orvos felesége volt, majd a nála 25 évvel idősebb Gát György producerrel kötötte össze az életét. Aztán 2004-ben ment férjhez Somogyi Istvánhoz, tőle született Álmos nevű fia. 2013-ban elváltak, majd egy évvel később összeházasodott Szarvas Attila színésszel, akivel végül négy évig voltak együtt, de az a kapcsolat is válással végződött.

Szabó Győző a beszélgetés alatt odáig ment, hogy egyenesen a nagy hollywoodi férfifalóhoz, Elizabeth Taylorhoz hasonlította Gregort.

– Köztudott, hogy négy férjed volt – kezdte Szabó, mire Gregor közbevágott.

– Feleannyi férjem volt, mint Liz Taylornak, csak mondom – reagált Gregor, mire Szabó rögtön visszakérdezett.

– Liz Taylornak nyolc férje volt?

– Igen, nyolc.

– Akkor nem az első párhuzam, amit én vontam közted és Liz Taylor között!

– Párhuzamot talán még nem vont senki, de a felénél tartok. Még! – válaszolt nevetve a színésznő, aki arról is mesélt, hogy ő maga nem tartja soknak a négy házasságot, hiszen mindegyik komoly kapcsolat volt.

– Négyszer nagyon komolyan gondoltam, hogy egy életre szól. Én azt hiszem, ilyen gondoskodó valaki vagyok. Ha kapcsolatban éltem, akkor nem voltak kiskapuk. Akkor azt éreztem, hogy mindent adok és mindent szeretnék – mondta a színésznő, aki viszont ma már azt is látja, hogy mi lehetett a probléma a házasságaiban.

– A szerelem az egy módosult tudatállapot. Akkor az ember tényleg nem reálisan lát dolgokat, nem úgy gondolkodik. Mondhatjuk úgy, hogy a fiatalos hév miatt elkapkodtam bizonyos dolgokat az életemben – vallotta be Gregor, aki jelenlegi szerelmi életéről nem akart beszélni, de a magánéletéről annyit elárult, hogy jól érzi magát.

– Nem unatkozom, mert egy nyolcadikos kamasz anyukája vagyok, és számos állatkával, például kutyával élek együtt. Iszonyat sokat megyek velük kirándulni. (...) Jól érzem magam a bőrömben.

Gregor Bernadett egy legendás osztály tagja volt, többek között Kamarás Ivánnal, Anger Zsolttal, Marozsán Erikával és Schell Judittal tanult együtt a színművészetin, de bevallása szerint – bár jó viszonyban van egykori osztálytársaival – nem jár össze velük.

– Ebben nincs semmi politika, vagy ilyesmi. Nekem volt ott négy kemény évem. Nem azt mondom, hogy nem voltak benne jó részek, de ami mégis megmaradt bennem, az a szorongás meg a félelem – tette hozzá Gregor Bernadett.

Forrás: Blikk