Miért vonzódnak a nők a bunkó pasikhoz?
2023-02-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Valószínűleg Neked is van olyan barátnőd, ismerősöd, kolléganőd, aki megrögzötten keresi a rosszfiúkat. Azokat a férfiakat, akik semmibe nem nézik, nem bánnak vele jól, se veled, se nélküled kapcsolatban tartják. És talán el is gondolkoztál már azon, hogy vajon honnan fakad ez a különös vonzerő? Látszólag érthetetlen, mégis létező jelenség, és az alábbi 3 okra visszavezethető.

Státusz

Emlékezz csak vissza a középiskolás éveidre. A srácra az évfolyamról, akiről minden lány álmodozott. Szinte biztos, hogy egy elviselhetetlen ember volt. Lehetett élsportoló, vagy a családi származása révén magasabb státuszú, és ezt mindenki tudomására is hozta az első pillanattól kezdve. Olyan fiú, aki nem járt akárkivel. És itt a lényeg. A szép lányok sem akartak akárkivel mutatkozni. Csak a legmenőbbel.

Pénz

A férfiaknak hagyományosan a védelmező és fenntartó szerepet tulajdonítjuk, amióta világ a világ. A nők mindig is olyan társat kerestek, aki képes volt őket és a családot eltartani, illetve megóvni minden nehézségtől. Napjainkban ezt leginkább a pénzzel és a megfelelő anyagi háttérrel lehet biztosítani, így legyen bármennyire is elviselhetetlen személyiségű egy tehetős férfi, biztosan akad barátnő mellé.

Önbizalom

Az igazság az, hogy a státusz és a pénz mind szép és jó, de még csak ezekre sincs szükség ahhoz, hogy egy férfi levegyen a lábáról egy nőt. Elég, ha helyén van az önbizalma, és nem fél többnek és jobbnak eladni magát, mint amennyit valójában ér. Ma már egy egész iparág megél abból, hogy megtanítsa a férfiaknak, miként tűnhetnek kiemelkedőnek, értékesnek és olyan embernek, akit mindenki partneréül szeretne. A nők pedig, legyünk őszinték, simán bedőlnek a hazugságoknak.

Ez is érdekelhet! - A „rosszfiúk” menők, de mi a helyzet a lányokkal?

Miért érdemes mégis inkább elkerülnöd ezeket a férfiakat?

Mert bár egy ilyen ember könnyebben megszerzi magának, amit és akit akar, sosem fog senki mellett lehorgonyozni hosszú távon, és szeretni sem fog soha úgy, mint egy figyelmes és kedves ember. Ráadásul senki nem akar egész életében szerepet játszani és más játszadozásától szenvedni. Az igaz szerelem sokkal kívánatosabb, mert csak az hozhatja el a valódi boldogságot.