Mi van Szabó Simon és Balogh Edina között?
2024-04-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szabó Simon arról beszélt, hogy nem tudja, meddig tart majd a szerelmük Balogh Edinával.

A 44 éves színművész és a Barátok közt egykori sztárja, Balogh Edina idén januárban hozta nyilvánosságra, hogy a korábbi házasságuk után egymás oldalán találtak meg a boldogságot. Bár a Farm VIP műsorából már sejtették a nézők, hogy a két színész nem közömbös egymás számára, ám mivel Szabó Simon csak nemrég tett pontot a házassága végére, így sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy egy párt alkotnak.

A színész Kadarkai Endre Lélekben című műsorában elárulta, milyen dolgok vezettek a válásáig, majd arról is beszélt, milyen a kapcsolatuk Balogh Edinával.

– Amikor van két kisember, akinek a hétköznapjaiban részt veszel, majd eljön az a pillanat, amikor döntened kell: tovább élsz valamiben, ami rossz neked, csak azért, hogy a gyerekek ugyanabban maradjanak a család miatt, vagy pedig lépsz. Mert nem muszáj benne maradni a rosszban. Ez persze, borzasztó nehéz, még most is tart.

 Szabó kifejtette, mi volt az a pont, amikor úgy érezte, nem lehet megmenteni a kapcsolatukat a volt feleségével:

– Rájöttem, hogy évek óta nem volt rendben. Bíztam abban, hogy ez majd jó lesz, hogy egyik reggel úgy kelek fel, hogy nincsen semmi gond, de közben láttam, hogy a másik is őrlődik. Valamit meg lehet menteni, valamit nem, de a legfontosabb: azt nem lehet megmenteni, amiben már nincsen szeretet. Ez volt a mélypont origója —vallotta be a színész, aki a friss kapcsolatáról is mesélt, amely szerinte már hátrányból indult a helyzetből adódóan.

Hátrányból indult a kapcsolatuk Edinával

– Hogy ez majd meddig tart, megint csak sok mindentől függ… Mert szerelem az van, de hogy holnap reggelig, az idők végezetéig, vagy addig, amíg meg nem áll a szívem, nem lehet tudni. Nyilván egy ilyen hosszú idő után történő szakítás után belemenni egy új kapcsolatba… kapásból hendikeppel indulsz. Mert attól félsz, mi van, ha ez sem sikerül, mi van, ha nem úgy jövünk ki egymással? Nagyon remélem, ez nem egy tragikomédia vagy dráma lesz

— mondta Simon. Nemrég kiderül, hogy a friss pár lassan halad, hiszen még nem bútoroztak össze.