Jákob Zoli imád szerepelni
2024-04-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Jákob Zoli szerint természetellenes volt, hogy a lányok udvaroltak neki a műsorban.

A népszerű üzletember kegyeiért nemrég A Nagy Ő műsorában versengtek a lányok, de azóta is számtalan üzenettel bombázzák őt a nők. Bár Jákob Zolira még így sem talált rá a szerelem, ő nem adja fel. A milliárdos az ATV A Nő háromszor című műsorában vallott arról, jelenleg hol is tart a párkeresésben. A Nagy Ő tavaly azzal lepte meg a világot, hogy egy tévéműsorban próbálta megtalálni a párját, ahol a nők versengtek a szívéért, ők udvaroltak neki. Az üzletember azt mondja, ez tetszett neki, ugyanakkor tisztában van azzal, hogy nem ez a természetes felállás.

– Egy belső dilemma volt. Végig éreztem azt, hogy ez egy nem természetes felállás, és mintha megjátszanák magukat, mert a való életben nem ez szokott lenni. Próbáltam beleképzelni azt, hogy mindenkiben van egy kalandvágy, és a lányok beleélik magukat ebbe a helyzetbe, hogy most ők udvarolnak, és azt is el tudom képzelni, hogy még élvezik is. Attól függetlenül, hogy ez egy abnormális helyzet – fogalmazott Jákob Zoli, amikor arról kérdezték, mit gondol arról, amikor a nők harcolnak a férfiakért.

A beszélgetésből az is kiderült, hogy bár a műsor sajnos nem hozta el számára azt, akit igazán keresett, ő mégsem adta fel a párkeresést.

– Volt már, hogy egy hónapig együtt voltam egy lánnyal karácsonykor, és együtt díszítettük a fát, úgy is volt, hogy talán együtt leszünk, de aztán mégsem. Az emberek karácsonykor menekülnek a magány elől, de ez nem az volt, abszolút véletlen volt – vallotta be az üzletember, aki azt is elárulta, hogy régen próbált társkereső oldalakon is ismerkedni, de úgy látja, ott sokkal nehezebb komoly kapcsolatot kialakítani.

Az ember ott néha beleszalad a bőség zavarába olyan lányokkal kapcsolatban, akik könnyűvérűbbek, és komoly kapcsolatot nagyon nehéz találni. De mivel az Instagram már olyanná vált, mint akkor a Tinder, naponta száz üzenetem van

– magyarázta Jákob Zoli, hozzáfűzve: míg tinédzserkorban a fiúknak nagy álmuk, hogy rajongjanak értük a nők, számára ez már megterhelő, mert bár tetszik neki, párt így sem talál magának.

Ettől függetlenül volt olyan eset, amikor az sem zavarta, hogy valaki az esetleges hírnév reményében próbált beférkőzni a szívébe.

Én is feltűnési viszketegségben szenvedek, ha valaki ugyanebben szenved, az az én szemembe nem bűn

– mondta nevetve az üzletember.