Tóth Gabi a megpróbáltatásairól vallott
2024-04-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tóth Gabi megtapasztalta, hogy a nehézségek után a boldog pillanatok is várnak az emberre, így végül minden könnycsepp és csalódás értelmet nyer.

A 36 éves énekesnő tavaly talán élete egyik legnehezebb időszakát élte meg, amikor Krausz Gáborral elváltak. A két sztár viharos szakítását kis túlzással az egész ország nyomon követte, és Gabit több oldalról is bántások érték, főleg azután, hogy kiderült, a Sztárban sztár leszek! mesterére újra rátalált a szerelem Papp Máté Bence személyében. Bár sokan rossz szemmel nézték a kibontakozó kapcsolatukat, ők mégis mindezt úgy élték meg, hogy a negativitás csak erősítette őket.

Tóth Gabi többször is bevallotta már korábban, hogy úgy érzi, végre megtalálta azt a társat, aki mellett jobb emberré válhat, hiszen kedvese segített neki abban is, hogy olyan egészségügyi problémáktól is megszabadulhasson, amelyek korábban megkeserítették az életét. Az énekesnő gerincproblémái az elmúlt években súlyosbodtak, így folyamatosan kezelésekre kell járnia miattuk, ő mégis úgy érzi, végre révbe ért, és a számtalan könnycsepp, a fájdalom mind megérte, hiszen Papp Máté Bence mellett végre elhiszi, hogy ő is megérdemli azt, hogy szeressék.

Gabi csütörtökön az Instagram-oldalán osztott meg néhány új közös képet táncos kedvesével, ami mellé egy sokatmondó szöveget is írt, ezzel is bevallva, hogyan is érzi most magát.

– Mindegy, hogy mit, meddig, mikor… mindegy hányszor törtek össze a múltban, mindegy, hogy nem hittek neked, ha érzed, hogy élsz.. Mert van, amikor már az is elég, ha csak 1 napra érezheted.. ha megengeded magadnak, ha elhiszed, hogy nem vagy idióta, hogy igen is szerethető vagy, és ez neked is jár, akkor az az egy nap lesz minden napod! Amikor egyszerűen csak jó. Ez minden nehézséget megér, felülír – fűzte az énekesnő bejegyzéséhez, amit még kiegészített két hashtaggel is.

#hiszekbenned #hiszekneked

– üzente kedvesének Gabi.