Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát olaszos randin kapták lencsevégre
2022-03-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Olaszos randin kapták lencsevégre Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát. A milliárdos üzletembert és szerelmét a Blikk egy olvasója szúrta ki az V. kerületi Arany János utcában miközben mesés ebédjük elfogyasztására készültek.

 

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolatának híre alig egy évvel ezelőtt robbantotta fel az internetet, az azóta eltelt idő alatt pedig számtalan közös élménnyel gazdagodtak.

Álomesküvőjükön nem más, mint a legendás Rod Stewart szolgáltatta a talpalá valót, Mészáros karácsonyi gáláján pedig a kiszivárgott információk szerint a latin szívtipró, Enrique Iglesias tisztelte meg társaságával az üzletembert és partnerét. A szerelmesekről legutoljára Valentin napon kaptunk hírt, amikor a Blikk egyik olvasója a Four Seasons Hotelben kapta őket lencsevégre, miközben egymás kezét szorongatták egy kétszemélyes asztalnál.

A romantika úgy tűnik azóta sem veszett ki Mészárosék kapcsolatából, sőt! A Blikk olvasója az V. kerületi Arany János utcában található Pomo D'oro nevű étteremben pillantotta meg a párost. A szerelmesek éppen a pincér segítségét kérték az ebédjük kiválasztásában. Gianni olasz étterme egyébként a budapesti árakhoz képest nem is annyira vészesen drága és meghittebb is, mint a múltkori Four Season-os kaland.

A minirandin Várkonyi Andrea szokásához híven egy rendkívül elegáns, fekete szerelésben foglalt helyet az asztalnál, Mészáros Lőrinc pedig ahogy azt az elmúlt időszakban megszokhattuk tőle, meglehetősen fiatalosan festett sokak által körberajongott párja mellett.

Forrás: Blikk