Megszületett Rácz Jenőék kislánya
2022-04-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat
Rácz Jenő és felesége, Dóri tavaly novemberben jelentették be, hogy kisbabájuk lesz. A kicsi romantikus környezetben, a nászútjukon fogant meg, így igazi szerelemgyerekként várták. Később egy babaváró bulin kiderült a magzat neme is, miután a szétdurrantott lufiból lehulló rózsaszín darabok elárulták: kislányuk lesz. Mint mondták, a pici nevét már régen kitalálták, amikor még csak randiztak egymással, ezért a Kamillánál maradtak.

 
A séf nem titkolta, hogy valószínűleg azok közé tartoznak majd, akik a közösségi oldalaikon is elbüszkélkednek a gyermekükkel, amire hamarabb sor került, mint gondolták volna. A kismama nemrég még arról beszélt, hogy egy szülésre bocsátó szertatáson vett részt, szerdán pedig megmutatta hatalmas pocakját is.
 
Arra viszont senki nem számított, hogy a séf csütörtök reggel már a kórházból fog bejelentkezni, tudatva, hogy el sem hiszi a történteket, de hamarosan apa lesz. Szerelmük gyümölcsét Dóri és Jenő is nagyon várta már, most pedig végre elérkezett a pillanat, hogy karjaikban tarthassák a kislányukat, ugyanis néhány héttel korábban, de megszületett Kamilla. Hatalmas a boldogság a házaspárnál.
 
Az Instagram-oldalára rakta ki Dóri, ahogy a büszke édesapa éppen az újszülött kicsi lábát puszilja:

A friss szülők már most el vannak olvadva az újszülöttől, Jenő végig puszilgatta apró lábait, utána pedig kikerült az első közös családi kép is róluk. Instagram posztjában dicsekedett el a kicsivel, melyen rajongással figyelik minden mozdulatát.
 
"Isten hozott kislányom! Örökké vigyázni fogok rátok" - írta a bejegyzés mellé. Barátaik közül több sztár is jókívánságokat küldött nekik:
 
- Szívből gratulálok!!! - szólt hozzá Rubint Réka.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rácz Jenő (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés


Forrás: Blikk