Feke Pál és Nóri először meséltek a szerelmükről
2022-04-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Egy éve talált rá újra a szerelem Feke Pálra, aki kedvesére, Mészáros Nórára a tévében figyelt fel. A csinos műsorvezetőt szinte ki sem tudta verni a fejéből, ezért elhatározta, hogy ír neki. 

A levelet azonban Nóra nem látta, ezért egy közös ismerősük figyelmeztette. Az üzenetváltás annyira jól sikerült, hogy máris az első randi követte.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mészáros Nóra (@yosoynora_) által megosztott bejegyzés

 

"Odaértem hozzá, kiszálltam a kocsiból, majd megláttam, és mint egy filmben, elállt a lélegzetem. Csak néztük egymást, és mosolyogtunk. És akkor ott, első látásra egymásba szerettünk, és ez egy olyan pillanat volt, ami mindig velünk marad"– nyilatkozta Feke Pál a Story Magazinnak.

"Én minden hölgytársamnak csakis azt kívánhatom, hogy egy férfi úgy nézzen rájuk, ahogy Pali nézett rám azon az estén"– tette hozzá Nóra.

A szerelmesek annyira biztosak voltak a kapcsolatukban, hogy két hét alatt össze is kötöztek így már több mint egy éve közös fedél alatt élnek. Még a korkülönbség sem tartja őket vissza a boldogságtól: a színész 40, Nóri 27 éves volt, amikor találkoztak.

"Már a kezdetek kezdetén világos volt, hogy egy úton járunk, és hogy jókor találkoztunk! Köztünk tizenhárom év korkülönbség van, de Nóri egy hihetetlenül céltudatos, talpraesett és temperamentumos nő, akihez kell is a negyven évem"– tette hozzá Feke Pál.

A páros imád a világ nagy dolgain vitázni, magukat egy bohém kettősnek tartják. Nóri ráadásul már Pali kislányával is találkozott, barátnők lett, s hármasban szeretetben és harmóniában élnek.

Forrás: Blikk