Megszületett Fejős Éva kislánya
2017-01-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Hétvégén még berendezte a babaszobát, írt néhány cikket, aztán tegnap bement a kórházba, és világra hozta kislányát. Ez is elég vagány, hát még ha belegondolunk: Fejős Éva ezt 49 évesen tette.

Nem egyszerűen ő a magyar Danielle Steel, aki rengeteg romantikus könyvet ír, de kiadója és saját magazinja is van. Mindjárt ötven, de nem néz ki többnek harmincötnél. Mindennap fut, egészségesen étkezik, és meditálással lassítja le az időt. Az éle­te úgy alakult, hogy fiatalon nem tudott gyermeket vállalni, aztán évekig hiába próbálkozott. De végül teljesült az álma, éppen­úgy, ahogy hő­sei­nek a regényeiben.– Linda Zsófi 2900 grammal, 54 centivel, teljesen egészségesen látta meg a napvilágot – üzente a Borsnak Éva a szülés után. – Tervezett császármetszéssel született, a János kórházban, dr. Lintner Ferenc tanár úrnál. Linda Zsófi teli torokból sírt, amikor megszületett, de aztán békésen elaludt mellettem. Kö­szönöm, én is jól vagyok, meghat az emberek – is­merősök és is­meretlenek – fe­lém áradó szeretete.

Információnk szerint már most olyan szoros a kötődés köztük, hogy Éva alig akarja elengedni a babát az ellenőrző vizsgálatok alatt.Az írónő tisztában van azzal, hogy nem ez az ideális kor a szülésre, nem is bátorított erre senkit. De egy, lapunknak korábban adott interjúban elmondta, hogy nagy tévedésben vannak, akik a negyvenes nőket leírják.

– Sok orvos kérdezi a negyven fölötti pácienstől: mit akar a maga korában? Én szerencsére csak olyanokkal találkoztam, akik bátorítottak. Sok oka lehet annak, hogy nem fiatalon vállal egy nő gyereket. Egzisztenciálisan nem áll készen, nincs vagy nem megfelelő a párkapcsolata. Egy volt osztálytársam mesélte, aki Svájcban szülész-nőgyógyász, hogy ott gyakran negyven fölött szülik az első gyereküket a nők. Nálunk ki sem mondhatod a vágyaidat, mert ledorongolnak: ennyi idősen minek? Mielőtt ítélkezünk, érdemes arra gondolni, hogy mindenki mögött van egy ko­moly történet és jó néhány küzdelmes év."Jó éjszakát kívánunk Lindával (Linda Zsófi) együtt, nagyon szépen köszönjük a rengeteg kedves üzenetet és jókívánságot! ❤ Egyre jobb a műtét után a közérzetem, köszönöm Lintner tanár úrnak, Tóth Mártinak és mindenkinek, aki ma mindent megtett a János Kórházban, hogy csodás napunk legyen! A fotókat a kiadónk és a magazinom főszerkesztője, Papp Diána szerzői oldala készítette."

Forrás: Bors