Vámos Erika durván összeveszett párjával
2017-01-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Több ezer kilométer távolságból veszett össze Vámos Erika és párja, a tévés szerint a korkülönbség a baj.

Vámos Erika szerint a korkülönbség miatt gyakori a feszültség közte és párja, Máté közt: a fiú ugyanis kilenc évvel fiatalabb. Szeptember óta gyakorlatilag kéthetente sikerült úgy összeveszniük, hogy szakítanak, ám végül mindig kibékültek - nyilatkozta a tévés a Blikknek - ám most lehet, hogy más a helyzet.Erikának ugyanis most ér véget egy hosszabb dél-ázsiai utazása, arról viszont fogalma sincs, mi várja Magyarországon. "Az első három külön töltött hét fantasztikus volt. Arról beszéltünk, hogy átépíti a házát, odaköltözöm, komolyan terveztünk egy esetleges esküvőt is. Aztán az egyik nap átküldött egy újságcikket, és tett valamilyen gyerekes megjegyzést. Szó szót követett, majd minden platformon letiltottam, mivel nem akartam tovább rontani a helyzeten, hiszen telefonon ezt úgysem tudjuk megbeszélni" - mesélte a bulvárlapnak.

A dolgot tovább nehezíti, hogy Máté és Erika csak két utcányira lakik egymástól Nagykovácsiban - így elég nehéz lenne elkerülniük egymást - valamint azóta a fiú egyik rokona is vállalhatatlan stílusban írt Erika közösségi oldalára.

"Egyáltalán nincs kizárva, hogy még kibékülünk vagy újrakezdjük a kapcsolatot, egyszer, valahogy. Vagy csak jó szomszédok leszünk. Most semmit nem tudok, de az biztos, hogy most mind a kettőnknek kell egy kis idő" - összegezte a műsorvezető a történteket.Forrás: Bors