Eljegyezték Nox Szilvit
2017-01-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Két hónappal kislánya születése után „meggyűrűzték” a gyönyörű énekesnőt. Péter Szabó Szilvi még idén férjhez mehet.Újabb sztáresküvő van a láthatáron: három évvel a szerelmük lángra lobbanását követően eljegyezték Péter Szabó Szilvit. A Nox énekesnője még 2014 nyarán árulta el a Borsnak, hogy megismert valakit, akit akkor még nem akart megnevezni.

– Van valaki az életemben. Inkább úgy fogalmaznék, hogy kialakulóban van egy kapcsolat, de nem szeretném még elkiabálni – mondta akkor sejtelmesen Szilvi, udvarlójáról pedig azóta kiderült, félig-meddig szakmabeli. Völgyesi György testvére ugyanis az a Völgyesi Gabriella, aki a Unique zenekar énekesnőjeként ismert. Érdekes módon azonban Gyuri és Szilvi sokáig nem találkozott. Csak három évvel ezelőtt abban a házibuliban, amit a sugarloafos Tóth Szabi szervezett.

A fiatalok a közösségi oldalaikon január 21-én jelentették be az eljegyzés hírét, és természetesen százával kapták a gratulációkat az ismerőseiktől. Akadt közöttük olyan, amelyik alapján a lánykérés már korábban, tavaly év végén megtörténhetett. Erre utalhat az is, hogy Szilvi ujján szintén egy 21-i napon, novemberben is különösen csillogó gyűrű látható az egyik képen. Így párja már kislányuk születése előtt jelezte, egy életre tervez szerelmével – hogy a 21-ike valami bűvös szám-e az életükben, nem tudni.Emma november 26-án, hajnalban jött a világra, ötvenhárom centivel és közel három és fél kilóval.

Forrás: Bors