Megszületett Berki Krisztián és Mazsi kislánya, kiderült milyen nevet kapott
2021-11-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

2021. november 4-én megszületett Berki Krisztián és Berki Mazsi közös gyermeke. Bár Mazsi interneten élőben végigkövethető szülése után olyan információk is napvilágra kerültek, hogy a kislány neve már megvan, ám ezeket az állításokat maga Berki cáfolta.

A büszke apuka viszont most végre elárulta, hogy a Berki Emma Katerinára esett a választásuk.

„Olyan nevet akartunk neki adni, amit büszkén visel majd élete során. Mivel a születésünkkor kapott nevünk meghatározza egész hátralévő életünket, fontos volt számunkra, hogy kislányunk egy jó élet felé vegye az irányt már az első napjaitól kezdve. Továbbá személy szerint én nagyon szeretem az orosz neveket. Valahogyan számomra erőt, fegyelmet, eleganciát sugároznak. Jó kimondani őket” – nyilatkozta a Borsnak a név eredetével kapcsolatban Berki.

Az egész magyar sajtót fellángolta a hír, hogy élő adásban fogja Berki Krisztián közvetíteni párja, Mazsi szülését. Az ötlettel hatalmas pénz zsebelhettek be, ugyanis a kislány péntek hajnali születését - Berki szerint - 195 ezren látták. A Pénzcentrum most kimatekozta, ha ez igaz, mennyi pénz üthette a sztárpár markát.

A világ 50 országából 195 ezren voltak kíváncsiak a pillanatra. A közvetítés végig nézése nem került sokba, hiszen 1490 forintért hat órán át várhatták az emberek a nagy pillanatot. Mégis, ha valóban ennyien követték a szülést, akkor Berkiék a közvetítésen majdnem 300 millió forintot kerestek - szúrta ki a Pénzcentrum.

A buktató a dologban csupán annyi, hogy a Berki által korábban bejelentett szám lehet, hogy csak az oldalt megtekintők száma, és közülük nem mindenki fizette ki a belépőt. Hiszen a felületen ingyenes tartalmak is elérhetőek.

Korábban a szülést közvetítő felületen még csak 76 ezer látogató volt olvasható. Azonban ha csak ennyi nézővel is számolunk, akkor is busás összeget vihettek haza Berkiék a szülés után: Mazsi szülése akkor is 113,2 forintot termelt.

Forrás: Blikk