Megnősült a Barátok közt egykori sztárja
2019-07-31  /  Szerző:   /   Szerelem A közösségi oldalán újságolta el rajongóinak a Barátok közt egykori szereplője, Pribelszki Norbi, hogy megnősült.

Összekötötte az életét Pribelszki Norbi és kedvese. A Barátok közt egykori színésze, akit az RTL Klub népszerű sorozatában Mayer Ottó szerepében láthattunk, az Instagram-oldalán árulta el rajongóinak, hogy feleségül vette kedvesét, Maját. 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon 

Pribelszki Norbi ? | pøla (@pribelszkinorbi) által megosztott bejegyzés,


Pribelszki Norbit és párját a Barátok közt színészei kommentben halmozták el gratulációikkal: Nyári Dia, Varga Izabella, Kiss Péter Balázs, de még Oláh Gergő énekes is írt egy-egy kedves hozzászólást az ifjú házaspárnak.

„Fogadom, hogy a legszebb és legboldogabb életed lesz mellettem, vigyázni fogok rád és segíteni foglak mindenben, amiben csak tudlak! Fogadom, hogy a gyerekeinknek a legjobb apja és példaképe leszek! Fogadom, hogy együtt elérünk mindent, amit csak szeretnénk! Fogadom, hogy melletted leszek és szeretni foglak jóban, rosszban! Fogadom, hogy tisztelni foglak és hűséges leszek hozzád mindig! Lehet, hogy nem tudok melletted lenni a Te életed végéig, de fogadom, hogy melletted leszek és szeretni foglak az Én életem végéig! Szeretlek és köszönöm, hogy vagy nekem!” – írta a fotóhoz a 22 éves színész.

Forrás: Blikk