Babát vár a Jóban Rosszban színésznője
2019-07-31  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Papp Annamária nem csak a tévéképernyőkön bújt kismama szerepbe, a való világban is babát vár a magyar sorozat sztárja.

A színésznő nagyon meghatónak tartja, hogy a várandósságát beírták a szerepébe, így a babavárás időszakában is folytathatja a karrierjét, de a szülés után sem kell sokáig nélkülözni a Jóban Rosszban sorozat rajongóinak Krasznai Ágnes karakterét.

papp-annamaria-jr-es-parja

Szerencsére a való életben sokkal nyugodtabban telik a várandóssága, mint a Jóban Rosszban sorozatban általa alakított Krasznai Ágnesnek. A Csillagvirág klinika csinos nővérkéjének esetében meg nem lehet tudni, ki lehet az édesapa, ám a való életben egyértelmű, hogy Annamária szerelme, Király Dániel az október elején születendő csöppség apukája. Már azt is elárulta a színésznő, hogy egy kisfiút hoz a gólya a családjukba.

A pár még csak egy éve talált egymásra, de már az elejétől kezdve tudták, hogy komoly céljaik vannak egymással az életben.

„Több, mint egy éve vagyunk együtt, és már az elején megbeszéltük, hogy szerelemgyermeket szeretnénk. Ezért a sorrendet megfordítottuk. Még nem házasodtunk össze, de elkezdtünk egy lakásprojektet, hogy mikorra megjön a baba, legyen családi fészkünk.”

Forrás: Blikk