Meglepő titok derült ki Gianni és Debreczeni Zita házasságáról
2021-01-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Meglepő titkot árult el házasságáról Gianni (49)! A sztárséf Szabó Győző (50) műsorában viccesen Zlatan Ibrahimovicnak (39) mondott azért köszönetet, hogy összehozta a feleségével, Annoni Zitával (40). Mivel mindketten rajonganak az AC Milan svéd futballistájáért, így még közelebb kerültek egymáshoz.

 

– Úgy emlékszem, az első szavam az AC Milan volt, ez a kedvenc csapatom. Apukám viccesen állandóan azzal fenyegetett, ha akarsz enni ebben a házban, vagy Milan-szurkoló leszel, vagy kifelé – mesélte viccelődve Gianni a Blikk + Győző műsorában.

A sztárséfnek fontos a futball, nincs Milan-meccs, amit kihagyna, és ezt Zita is tudja. Gyerekkora óta kedveli a hétszeres Bajnokok Ligája-győztes klubot, s abban bízik, a gyermeke is megkedveli majd a piros-feketéket. Családi hagyomány ez náluk.

– Ha éppen Milan-meccs van, a feleségem is próbál szurkolni. Felismerte Ibrahimovicot, és én annyira szeretem. Ibra összehozott minket! Köszönöm szépen neki, mert legalább a nejem miatta követi a Milant. Nem mondom, hogy nézi velem a meccseket, de tudja, ez nekem fontos, és hagyja, hogy nézzem – mesélte nevetve Gianni, aki kisfia magyar és olasz gyökereit ugyanolyan fontosnak tartja. – A gyerekünknek két neve van, Gianfranco Máté, és Budapesten él, de lehet, hogy egy kicsit majd Olaszországban is fog, megpróbáljuk mindkét nép kultúrájának a legszebb oldalát megmutatni.

 

Úgy érzi, a kisfiával lett igazán teljes az élete, de azt is tudja, ha máshogy alakult volna, akkor is egy család lennének Zitával.

– Nem gondoltam volna, hogy ennyire kerek lesz majd az 50. szülinap, és ez a gyermekáldással is jött. Ha nem lett volna gyerekünk, akkor el kellett volna másként fogadni az életünket – mesélte Gianni, aki a Blikknek hozzátette: ők Zitával egy család, akármit hozzon is a jövő.

– Én Zitát választottam, ő pedig engem, és amit az élet ad, azt el kell fogadnunk. Ha úgy alakult volna, hogy nem lehet gyerekünk, akkor is egy család lennénk. Nem kell mindenképpen szülni ahhoz, hogy két ember boldog legyen egymással s egy család legyenek. Hisz ha van is gyermek, ő előbb-utóbb kirepül a fészekből, a szülőknek pedig akkor is tudniuk kell egymás szemébe nézni – fejtette ki a Blikknek Gianni, aki azt is elárulta, nem szabtak maguknak határidőt sem a gyerekvállalásra.

Gianniék egyelőre minden erejükkel a kis Gianfira koncentrálnak, de nyitottak arra is, hogy tovább bővüljön majd a család.

– Egyelőre a törpére koncentrálunk, de ha úgy alakul majd, újra belevágunk. Ez azonban még a jövő zenéje, majd meglátjuk, mikor érkezik el az idő erre. Azt szoktam ilyenkor mondani, hogy a kistestvér még az égben van, mi pedig majd imádkozunk érte, hogy lejöjjön közénk, amikor itt lesz az ideje – mondta a Blikknek Gianni.

Forrás: Blikk