Völgyi Zsuzsi elárulta, hogyan békült ki férjével
2021-01-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Meglepő fordulat, győzött a szerelem! Másfél éve, amikor a Blikknek elárulta Völgyi Zsuzsi (39), hogy otthagyta férjét, még biztos volt abban, hogy nincs visszaút. A járvány alatt azonban újra összemelegedett a kitartóan udvarló párjával. A Romantic énekesnője pár napja a jegygyűrűjét is megint viseli.

 

A kislányával tavalyelőtt nyáron költöztek el négy év házasság után férje hosszasan épülő családi házából. Akkor még indulatosan panaszolta, hogy nem bírja az állandó felfordulást, az építkezéssel járó kosz és káosz felőrölte kapcsolatát Gáborral.

– Rengeteget veszekedtünk és az elköltözés után is gyakran voltak vitáink – kezdte az énekesnő, aki elismeri, egyiküknek sem akaródzott beadni a válási papírokat. Vagyis a veszekedések nem tudták megmérgezni az érzéseiket, időközben pedig rájöttek lassan, hogy nem tudnak és nem is akarnak egymás nélkül élni.

– Az igazi áttörést a járvány hozta meg kapcsolatunkban. Gábor mindig is jó apa volt, a kislányunk összetartott minket és gyakran járt látogatni Glóriát. Nem nagyon lehetett sehova menni, itthon voltunk, vagy hármasban mentünk kirándulni, bringázni, társasjátékoztunk. Egyre gyakrabban fordult elő, hogy Gábor a kijárási tilalom miatt nálunk ragadt éjszakára, mert nem ért volna haza este nyolc előtt. Olyankor együtt vacsoráztunk, egyre többet aludtunk együtt. Éjjelenként a régi emlékeket felidézve öleltük át egymást, rádöbbentünk, hogy nem tudunk és nem is akarunk egymás nélkül élni. Fellángolt a régi szerelem is, újra megéltük, mennyire jó volt együtt. A karácsonyt már egy családként töltöttük – mesélte boldogan Zsuzsi, aki nemrégiben jelét is adta az összetartozásuknak.

 

– Gábor sohasem vette le a házasságunk jelképét. Bennem volt dac és düh, amikor elhagytam őt. Ez mára elillant, mert a férjem bebizonyította, hogy jó apa, és mi vagyunk számára a legfontosabbak, néhány napja én is újra hordom a jegygyűrűt. A kislányunk, Glória is kivirult, boldogabb, amióta érzi, hogy teljes családja van megint – árulta el boldogsága okát az énekesnő.

– Azt most sem tervezem, hogy visszaköltözöm Gáborhoz a régi házba, a rossz emlékek miatt. Jó nekem a leánykori kis lakásom, ahol az utóbbi évben éltem. Glóriát is itt, Csepelen írattam be óvodába. Meglehet, hogy majd egy másik házat veszünk, ahol újra indíthatjuk közös életünket – mondta sejtelmesen Zsuzsi.

Forrás: Blikk