Mégis békülnek Király Viktorék?!
2023-10-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sokat sejtető üzenetváltás zajlott le a válófélben lévő Király Viktor és Virág Anita között.

Bár Király Viktor és Virág Anita kapcsolata idillinek és boldognak tűnt, hónapokkal ezelőtt bejelentették, hogy megromlott a viszonyuk, emiatt elválnak. Az egykori szerelmesek már több mint egy éve külön élnek, ám máig ködös, hogy pontosan mi történhetett, ami a házasságuk tönkremeneteléhez vezetett. Egyes feltételezések szerint az Ázsia Expressz forgatása után romlott meg a viszonyuk, hiszen korábban sosem töltöttek ennyi időt külön egymástól. Mások szerint azonban egy harmadik fél okozhatta a galibát.

Egy azonban biztos: a válófélben lévő sztárpár érett módon kezeli a nehéz helyzetet, és mindketten megtartották az egymás iránti tiszteletet. Ezt támasztja alá a közösségi oldalon történt legutóbbi beszélgetésük is, amelyben Viktor igencsak bókolt gyermeke édesanyjának.

Anita egy fölöttébb dögös fotósorozatot osztott meg, amelyre a férjétől hamar érkezett komment. Bár az énekes szavakat nem használt, érthetően kifejezte a mondandóját: három tűz emojit írt Anita képe alá, aki erre egy puszis emojival válaszolt.

Noha ezen interakció láttán sokakban felmerülhet, hogy talán mégis menthető a házasságuk, egy közeli ismerős elárulta: nem lát esélyt arra, hogy kibéküljenek, csupán barátként maradnak egymás életében.

„Sok mindenen keresztülmentek, és mindkettejüket megviselték az utóbbi hónapok. De ez nem jelenti azt, hogy ne tudnák felnőttként kezelni a helyzetet. Van egy gyönyörű gyermekük, akit a legnagyobb egyetértésben nevelnek, és ennek tudatában nem voltak közöttük viták a válásuk elindítását illetően sem. Megegyeztek, hogy a jövőben is egymást támogatva, szeretetben nevelik Kolent, ami szerintem nagyon jól látszik a kommunikációjukon is” – mondta az ismerős.