Meghan terhesen akart öngyilkos lenni
2021-05-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Harry herceg újabb részletet árult el felesége, Meghan nehéz időszakáról.

Az Oprah Winfrey-vel készült új dokumentumfilmben vallott érzéseiről Harry herceg, aki ezúttal a múltbeli mentális egészségi problémáit hozta felszínre. Többek között édesanyja haláláról és az online bántalmazásokról is szó esett, amelyeket sokszor kaptak feleségével.

Azonban most egy nem várt részlet is kiderült az interjúból, mégpedig, hogy a felesége, Meghan Markle terhesen akart véget vetni az életének.

Meghan márciusban vallott a nehézségeiről Oprahnak, ugyanis 2019-ben közölte a férjével, hogy depressziós, sőt, az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében.

Az gátolta meg abban, hogy végigvigye a tervét, hogy mennyire igazságtalan lenne velem szemben mindazok után, ami az édesanyámmal történt, ha elveszítenék még egy nőt az életemben. Aki mellesleg a gyermekemet várja – hangzott el a műsorban.

A kis Archie születésekor Meghan túljutott depressziója legsötétebb periódusán, ám Harry nem nyugodott meg. Folyamatosan az járt a fejében, hogy a felesége is úgy jár majd, mint az anyja, ezért döntöttek a királyi családból való kiválás mellett.

Harry az édesanyja halálának körülményeiről is őszintén beszélt. Elmondta, hogy rettenetesen dühös volt azért, ami Dianával történt, ráadásul nem szolgáltattak igazságot neki később sem. „Azok az emberek, akik üldözőbe vették, az alagútban lefotózták, ahogy az autó hátsó ülésén haldoklik” – mondta a herceg a műsorban.

Forrás: Blikk.hu