76 évesen is rajongók ostromolják Soltész Rezsőt
2021-05-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nap mint nap érzi rajongói szeretetét Soltész Rezső, aki rendszeresen kap apró kedvességeket. Van, aki gombapörköltet vagy óriásmackót visz neki, de kapott már lekvárt és paprikát is.

A 76 éves énekest még mindig ostromolják a nők, olykor szerelmes üzeneteket is kap, ezeket azonban kedvesen és udvariasan hárítja.

– Van egy többezres rajongótáborom, akik nagyon kedvesek és kitartóak, többekkel találkozunk rendszeresen személyesen is. Annyira jól esik a kedvességük, elég, ha csak megemlítek valamit, legközelebb már hozzák is – kezdte a Blikknek meghatottan a zenész, akit legutóbb egy hatalmas adag gombapörkölttel lepett meg egy rajongója.

– A múltkor például az egyik rajongómmal beszélgettünk és említettem, hogy szeretem a gombapörköltet. Amikor legközelebb találkoztunk, be is állított egy kiló pörkölttel, ami hatalmas adag, gyorsan le is fagyasztottam. De kaptam óriás mackót is, mert tudják, hogy imádom a macikat, ezt Dömének neveztem el. Hoztak már nekem lekvárt, paprikát, mindenfélét. Jól esik, hogy gondoskodnak rólam.

A zenész olykor még szerelmes üzeneteket is kap, ezeket azonban nagyon udvariasan hárítja.

Előfordul, hogy olyan üzenetet kapok, amiből érzem, hogy többet szeretne az illető, de ezt mindig nagyon udvariasan hárítom. A családom az első az életemben, a lányaim és az unokáim, értük élek – fejtette ki Soltész Rezső, aki két éve veszítette el feleségét, Juditot. A zenész azt is elárulta, noha egyre jobban megy neki a főzés, egyelőre nem ő készíti az ételt a családi összejöveteleken.

– A születésnapomra kaptam egy főzőtanfolyamot, ez a jövő héten kezdődik, tíz alkalmas és csak az utolsó feladat lesz a családi ebéd készítése. Addig nem is kísérletezem ezzel, a két lányom remekül főz. Van egy olasz csirkeétel, amiben már profinak érzem magam és azt a fokhagymás-sonkás spagetti is jól megy már, amit még a feleségem talált ki.

Soltész Rezső igyekszik nem csak egészséges ételeket fogyasztani, de a sportra is odafigyelni, két éve ugyanis szívproblémákkal került kórházba.

– Már teljesen jól érzem magam, bár a mostani kontroll elmaradt és csak augusztusban megyek majd. Vérnyomás-gyógyszert kell szednem, de egyébként semmi bajom szerencsére. A sporttal vigyáznom kell, de jógázom, sokat sétálok és amikor már lehet, óvatosan teniszezni is szeretnék majd.

 

Stúdióban töltötte az első félévet

A vírushelyzet alatt sem unatkozik Soltész Rezső, két új dallal is jelentkezett idén, sőt, már a karácsonyi trilógia-albumának második része is elkészült.

– A születésnapomra készült el a „Nézd az élet jó oldalát” című dalom és hamarosan kész a karácsonyi albumom is, ami egy trilógia második része lesz. Remélem, a nyáron már koncertezhetünk is, én mindenesetre készen állok rá!

Forrás: Blikk.hu