Marsi Anikó fia így élte meg a szülei válását
2022-01-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Marsi Anikó és Palik László kisebbik fia szerint nem voltak igazán jelei annak, hogy a szüleik kapcsolata megromlott.

Bombaként robbant a hír június elején, hogy 16 évnyi házasság után különköltözött Marsi Anikó és Palik László. Azóta mindkettőjük életébe új szerelem érkezett: Marsi Anikó párja nem mást, mint Szulák Andrea gyermekének édesapja, Palik László kedvese pedig egy csinos, de annál titokzatosabb ügyvédnő, Petra.

A volt sztárpárnak két fia született, akik örök életre összekötik őket. Bár a nagyobbik fiuk, Vilmos évek óta kerüli a fényképezőgépet és a kamerát, a műsorvezetőnő kisebbik fiával, Vincével közös interjút adott a Hot! Magazinnak. Vince pedig arról is mesélt, hogy hogyan élte meg a szülei válását.

Nem voltam teljesen meglepve, de igazán jelei sem voltak. Most is hol apával, hol anyával élünk. Az elmúlt időszakban ez már sokszor előfordult, hiszen többször is két országban éltek. Még talán több programunk is van így a hétvégén, mint amikor az egész család együtt volt. Érdekes, az sem zavar, hogy apu szigorúbb. Viszont soha nem kényszerített minket semmire: inkább megpróbált meggyőzni a bátyámmal együtt. De ahhoz is tud igazodni, hogy mi mit szeretnénk

– vallotta be Marsi Anikó és Palik László kisebbik fia, Vince.

A 13 éves fiú azt is hozzátette, hogy jól kijön Anikó új pátjával, Gáborral:

Bírom, mert segítőkész, vicces, kedves, szóval jó fej.

 

Marsi Anikó pedig mindkét fiára büszke, bár elmondása szerint a két fiú olyan, mint a tűz és víz. Vince ugyanis örökmozgó, egy igazi ördögfióka, Vilmos pedig kiskora óta mindent tudományosan közelít meg, igazán jó tanuló.

Forrás: Blikk.hu