Marsi Anikó férjhez ment
2022-09-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Óriási örömhírt jelentett be Marsi Anikó szerelme, ugyanis az Instagram oldalán tett közzé egy fotót, amelyből kiderült, hogy végre kimondták az igeneket.

Az örömhírt Anikó is megerősítette, elárulta, hogy szűk családi körben keltek egybe.

"Egy szűkkörű, csodálatos kis esküvőn házasodtunk össze Balatonfűzfőn egy hete, Gábor pedig már nem bírta magában tartani boldogságát"- mondta Anikó a Tények stábjának.

Anikó azt is elmondta, hogy úgy érzi, hogy végre megtalálta a boldogságot, egyértelmű számára, hogy Gáborral tökéletesen kiegészítik egymást.

A Tények műsorvezetője a Blikknek június végén adott interjújában ugyan még azt mondta, az eljegyzésük után még csak nem is beszélnek az esküvőről, úgy tűnik, mégiscsak szóba jöhetett, hiszen kedvese, Gyarmati Gábor Instagramra kitett posztja szerint szeptember 9-én összeházasodtak.

- Nem tagadom, nagyon jólesik, hogy szeretve vagyok, hogy nőnek vagyok nézve, és persze az is jólesik, hogy ha Gábor életében először nősülésre adná a fejét, akkor pont én lennék az, akit szeretne feleségeként is maga mellett tudni – mondta akkor a Blikknek még némi bizakodással a hangjában Marsi Anikó, amely úgy tűnik, jogos volt, hiszen megtörtént a nagy nap, és a műsorvezető újra feleség lett.