Marics Petiért bomlanak a lányok
2024-04-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Marics Peti jelenleg az ország egyik legfelkapottabb énekese, akiért a tinilányok mellett az idősebb korosztály is odavan, ám a rajongás mellett nagyon sok támadást is éri.

– Néha szeretnek kóstolgatni, igen, de ez mindenkivel így van. Ilyenkor mindig azzal próbálom nyugtatni magam, hogy felhozok számomra tényleg már afféle emberisteneket – mondjuk egy Michael Jacksont vagy Cristiano Ronaldót –, akik ugyanúgy kapják a savat a világ összes helyéről. Jól kell kezelni, tudni kell lesz*rni – nyilatkozta a ValMar tagja, aki arra a kérdésre is válaszolt, szerinte mitől lehet szexi egy pasi.

– Vannak ezek az izommacsók, mint a Thor főszereplője is. Nagyon szőrös, kétméteres, nagyon durván kigyúrt csávó. Van, akinek ez a stílusa. De vannak azok a fajták, mint például Justin Bieber vagy Neymar, akik nem feltétlenül azzal maszkulinok, hogy nagyon durván ki vannak gyúrva és két méter magasak, hanem a karakterük miatt. Szerintem ők is ugyanúgy tudnak szexik és vagányak lenni – mondta.

Az énekes a reflektorfényben eltöltött idő alatt sok mindent megtanult és megtapasztalt, így most már jobban értékeli a magánélet fontosságát és a privát szférát.

– Én ezeket szeretem megtartani a helyükön, és úgy gondolom, azért magánélet, mert rád meg a másik személyre tartozik. Meg azért nagyon kellemetlen letörölgetni a képeket, nem? Kiteszed, hogy ultra nagy szerelem, két-három hétig, egy hónapig, vagy évig, utána meg törölgeted a képeket és mindenki ezt nézi. Nekem ez nem hiányzik – mondta a zenész, utalva feltehetően a Tóth Andival való szakítására, ami után mindketten eltávolították a közös képeket a közösségi oldalaikról.