55 évesen teherbe esett Alina Lozano
2024-04-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az 1969-ben született színésznő várandóssága óriási vihart kavart.

Az 55 éves Alina Lozano tavaly novemberben ment hozzá 24 éves szerelméhez, Jim Velásquez influenszerhez, aki gyakorlatilag a színésznő Pedro el escamoso című sorozatán nőtt fel. Már az esküvőjük is hatalmas port kavart, de most azzal lepték meg a rajongóikat, hogy kapcsolatukat egy újabb szintre emelték. Közösségi oldalukon bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják.

Barátaim, természetes úton teherbe esni nehéz, de a tudomány sokat fejlődött

– mondta Alina, aki férjével együtt Kolumbiában él.

A színésznő bevallotta, egy termékenységi klinikát vett igénybe, hogy segítsenek nekik a fogantatásban, ez pedig eddig több mint 20 ezer fontba, vagyis körülbelül 9 millió forintba került. Hozzátette, sokan érdeklődtek már afelől, mennyibe is kerül egy kezelés, illetve hogyan zajlik, ezért Alina üzent azoknak a rajongóknak is, akik már 50 éves koruk felett járnak, és küzdenek a teherbeeséssel.

Találnotok kell egy petesejtdonort, és végig kell mennetek az egész folyamaton, ami nagyon hosszú. Egy kis pénzt is meg kell spórolnod, de lehetséges

– fogalmazott, hozzátéve, hogy pénzre és türelemre egyaránt szüksége lesz azoknak, akik ugyanígy termelékenységi klinikához fordulnak.

Az 1969-ben, Kolumbiában született Alina Lozano írónőként és színésznőként tevékenykedik. Számos nemzeti televíziós szerepéért elismert, több népszerű sorozatban is szerepet kapott. Férje, a 24 éves Jim influenszerként, youtuberként ismert, de TikTokon is több mint másfél millió követővel rendelkezik.