Már a nászutat tervezi Stohl Luca és kedvese
2021-08-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Stohl Luca és kedvese már alig várja, hogy ismét útra kelhessenek, immáron házastársként. A fiatal pár már tervezi is a nászutat.

Stohl Luca rengeteget dolgozott mostanában, de az előtte álló időszak sem feltétlenül a pihenésről szól majd számára. A csinos hírességnek ugyanis nemsokára indul az Innovátor és a Brandépítők című műsora is.

Most azonban kihasználta, hogy volt egy szusszanásnyi ideje, így és párjával elutaztak Franciaországba. Szerelmével – akit eddig titokzatosan mindig csak B-nek hívott a nyilvánosság előtt – idén év elején jelentették be, hogy hét év együttlét után hamarosan összekötik az életüket. A fiatalok imádnak kirándulni, aktívan pihenni, noha az elmúlt két évben a járvány miatt erre nem volt alkalmuk. Éppen ezért elhatározták, hogy idén a nyakukba veszik a világot és új helyeket fedeznek fel.

– Két éve nem voltunk nyaralni a koronavírus és a munkánk miatt, és most már szerettünk volna elmenni új helyeket felfedezni, ezért elhatároztuk itt az ideje számunkra új helyeket keresni – mondta Luca az NLC-nek, aki azt is elárulta, hogy már a nászutat is tervezik.

– Szeretem a pörgést magam körül, hiányoztak már a dolgos hétköznapok. Persze, nem mondom, hogy nem vágyom vissza Franciaországba, meg is beszéltük a párommal, hogy melyik helyekre megyünk majd vissza. És már tervezzük a nászutunkat is, szeretnénk majd a hidegből a melegbe, télből a nyárba repülni. De egyelőre még csak nézegetjük a helyszíneket – árulta el Stohl András legidősebb lánya.

 

Forrás: Blikk.hu