Majka készen áll az esküvőre
2019-12-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hamarosan oltár elé kísérheti gyermekei anyját Majoros Péter Majka (40)! A rapper Nyomd a gombot, tesó! című műsorában szólta el magát, az egyik párosnak vallotta be: közeleg a nagy nap.

– Mindig azt mondom, hogy azért nem akarok bulit csinálni, mert eljönnek a haverok, akik berúgnak helyettem az én pénzemen. Utána koszt is hagynak. De megtörtem én is, megtörtem... El kell venni az asszonyt, nincs mese – hangzott el a műsorban Majka szájából, és arról faggatta a játékosokat, hány fős a család. – Nekem is van kettő. Két gyerek után megérdemli minimum, hogy elvegyük, nem?

A Blikk megkereste Hajnit (36), aki nyolc éve alkot egy párt a műsorvezetővel, és már hét esztendeje menyasszony.

– Már Marián születése után megkérte a kezemet, de az esküvőről nem szeretnék beszélni, ezt most meghagyjuk magunknak – zárta rövidre a témát, korábban azonban arról is mesélt, milyen esküvőt képzel el. Az elképzeléseik nem egyeznek a tökéletes esküvőt illetően. Míg a modell világraszóló lagzin szeretné megünnepelni, hogy Majka oltár elé viszi, addig a rapper mindig is szűk körű menyegzőről álmodott. A műsorban elhangzottak alapján viszont beadta a derekát, és már zajlanak az esküvői előkészületek. A zenészt a Blikk egyelőre nem érte el, de a 2012-es eljegyzés után gondolkodott ezen.

– Fél éven belül biztos nem állunk még oltár elé, mert nincs szabad szombatom. Addig is gyűjtöm a pénzt az esküvőre – viccelődött akkor. Az idő és két gyermekük viszont szerelmük komolyságát igazolta. Marián 2011-ben, testvére, Olivér pedig 2016-ban született. Hajni első házassága ugyan zátonyra futott, de Majka mellett megtalálta a boldogságot, aki a népszerűség és a sok koncertezés ellenére sem nézett soha félre.

 

Majka megadta a módját, amikor gyűrűt húzott a modell ujjára.

– Nem számítottam rá, hogy megkéri a kezem, pontosan azért, mert nem erőltettük a dolgot. Nem vagyok az a nő, akinek muszáj, hogy feleség legyen, de tény, hogy jobb azt mondani, hogy ő a férjem. És hát nem is mondhattam volna nemet. Elvitt egy romantikus estére, volt pezsgőfürdő, rózsaszirmok. Minden, ami kell – mesélte évekkel ezelőtt Hajni a Blikknek.

Forrás: Blikk