Majka belehalna, ha Hajni megcsalná őt
2023-09-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tizenhárom éve már annak, hogy Majoros Péter, azaz Majka szíve lángra gyúlt, miután megismerkedett Majoros Hajnival, akiben valódi társra talált. Boldogságuk titka a rapper-műsorvezető szerint, hogy nem tartják rövid pórázon egymást, ám Majka azt is elárulta, nem bírná elviselni, ha a felesége félrelépne.

A Beköltözve Hajdu Péterhez című műsor felvételén a TV2 sztárja azt is elárulta, hogy a Hajnival való kapcsolatuk elején már jól éltek, de nem vetette fel őket a pénz, hiszen első közös otthonukat még hitelből akarták megvásárolni. Ám épp a költözés évében a Belehalok című slágerrel robbanásszerűen beindult a zenei karrierje, és onnantól kezdve nem volt gondjuk anyagi téren.

A szerelmükből két gyermek, a 12 éves Marián és a 7 éves Olivér született, 2021-ben pedig hivatalosan is összekötötték az életüket. A megismerkedésük óta már hosszú évek teltek el, ám a mai napig tetszeni akarnak egymásnak.

– Én folyamatosan tetszeni akarok neki, hogy ne találjon bennem olyan kivetnivalót, hogy elhízom, hogy igénytelen vagyok, hogy nem figyelek oda magamra. Reggel, mielőtt lemegyek hozzá, bevizezem a hajamat, mert nem akarok előtte hülyén kinézni – mesélte Majka Hajdú Péternek.

A rapper fontosnak tartja, hogy a feleségének és neki is legyen saját tere, éppen ezért minden évben elküldi Hajnit a barátnőivel vakációra.

– Minden évben veszek nekik egy nyaralást, kibérelek egy lakást hat-hét főre, mert általában annyian szoktak menni, de előre nem mondom meg nekik, hogy hol. Csak annyit mondok: tudjátok, szombaton mentek, 14:20-ra legyetek a reptéren – magyarázta Majka, aki Hajdú Péter kérdésére azt is elárulta, hogyan viszonyul a megcsalás kérdéséhez.

Ha meghallanám, hogy egy ilyen nyaraláson – vagy bárhol – Hajni megcsalt, szerintem abba belehalnék. Biztos, hogy megölné a lelkem... De nem tudok semmit ezekről a dolgokról és nem is akarok

– jelentette ki Majka, aki maga sem tudja, képes lenne-e teljes mértékben túllépni a megcsaláson. – Szerintem mindent meg lehet bocsátani, de ott marad benned egy olyan tüske, amitől az olyan dacos, kicsit egoista embereknek, mint én, vagy esetleg ő is, egész életében nem tud szabadulni. Ugyanakkor éppen ezért nem nézek bele a telefonjába, amiként ő sem az enyémbe. Mindig azt mondjuk, és ez hatalmas igazság, hogy nem keresünk olyan dolgot, amit nem akarunk megtalálni. Minek nyomozgassunk a másik után, hogy hova megy, mit csinál... Ilyen nincs. Neki van egy élete mellettem, és az én dolgom, hogy megpróbáljam boldoggá tenni. Ha pedig ez nem sikerül, az kicsit az én hibám is.