Mádai Vivien válik gyermeke apjától
2021-02-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mádai Vivien, a Mokka műsorvezetője, a népszerű tévés, aki tavaly a Nicsak, ki vagyok?-ban is komoly feladatot kapott, ma reggel bejelentette: férjével, gyermekük apjával elválnak útjaik.

„Életem egy meghatározó szakasza most véget ért. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de mostantól külön utakon folytatjuk tovább. Tesszük mindezt a legnagyobb barátságban és békességben, közös gyermekünk érdekében, aki mindkettőnk számára a legfontosabb. A magánéletemmel kapcsolatban többet nem szeretnék megosztani, kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben” – nyilatkozta Mádai Vivien a tenyek.hu-nak.

Mint ismert, Mádai Vivien 2011-es, mindössze 8 hónapig tartó házassága után új párra talált, s fogorvos szerelmével, Zoltánal 2014-ben össze is házasodtak és közös gyermekük is született, Zénó. 2016-ban nyilatkozták az egyik magazinnak, hogy a gyermek érkezésével nagyon kevés idejük lett egymásra. Vivien akkor azt mondta, sokszor hullafáradtnak érzi magát az éjszakázástól. Azóta öt év telt el, s úgy tűnik, a kapcsolat kifáradt.

 

Az elmúlt napokban ez már a második olyan eset, hogy ismert, magyar sztár jelenti be a nyilvánosság előtt válását. Mivel ők a nagy nyilvánosság előtt élik életüket, általában a találgatások megelőzése végett, magánéletük védelme érdekében szokták bejelenteni a hasonló eseményeket, nem csak itthon, külföldön is. Szabó Zsófi tett így legutóbb néhány napja, ő az RTL-en jelentette be, hogy álomszerűen indult házassága immár véget ért.

Forrás: Blikk