Kerényi Miklós Máté és szerelme közös jövőt terveznek
2021-02-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Esküvői próbafotózáson vett részt Kerényi Miklós Máté (37) és Kardffy Aisha (22). A fiatal színészek boldogsága immár három éve töretlen, és bár most még csak elpróbálták a nagy napot, hamarosan az igazira is sort kerítenek majd. Az Operettszínház két művésze a színész négyéves fia, Ádám mellé az esküvő után kistestvért is szeretne.

 

– Bevallom, elakadt a lélegzetem, amikor megláttam Aishát, gyönyörű volt – kezdte a Blikknek a színész, aki azt is elmesélte, az igazi esküvőt is tervezik hamarosan.

– A jelenlegi helyzet elég bizonytalan, és bár mi szerencsések vagyunk, mert akad munkánk az Operettszínház jóvoltából, de most nagyon nehéz előre tervezni egy nyaralást is, nemhogy egy esküvőt. Abban biztosak vagyunk, hogy egymással tervezzük az életünket, és ez a legfontosabb” – tette hozzá Kerényi, akinél öröm az ürömben, hogy most sokkal több időt tud tölteni Aishával és a kisfiával.

– A karantén alatt volt olyan nap, hogy egész nap pizsamában voltunk, csak kutyasétáltatáshoz öltöztünk fel, és még ebben is megtaláltuk valahogy a romantikát. Egyébként inkább a humor jellemző ránk, főleg amikor Ádám is nálunk van, mert egy egyéves huskyval és egy kisfiúval valahogy mindig történik valami vicces – tette hozzá a színész, aki szerint Aishát már nem érheti meglepetés ezek után akkor sem, amikor megszületik majd a közös babájuk.

– Szerintem már nagyon rutinos, valahogy hirtelen egyszerre tud két helyen lenni. Mire megszületik a közös gyerekünk, már nem hiszem, hogy meglepődne bármin is. Ádám nagyon szereti Aishát, és ez kölcsönös. Amikor rajzolni kell vagy valami precíz, finom dolgot csinálni, ott csak Aisha segíthet neki. Velem inkább autózik vagy vonatozik, amolyan fiús dolgokat szeret csinálni. Ilyenkor végignézek rajtuk, és azt érzem, kerek az életem. Persze nálunk is vannak viták és feszültségek, de valahogy ezeket már máshogy kezelem, mint régen. Sokkal türelmesebb lettem, de ez nem nehéz egy olyan társ mellett, akivel egy a gondolkodásunk és ugyanazok a céljaink – mondta Kerényi.

Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha 2018 óta alkotnak egy párt, s 2019 novemberében össze is költöztek. Kerényi kedvese sem szeretne sokáig várni a családalapítással. Aisha a Storynak korábban arról beszélt, hogy az édesanyja is fiatalon szülte őt, és ez olyan jó tapasztalat volt, hogy szeretné ő is még fiatalon megtapasztalni az anyaságot.

Forrás: Blikk