Curtis még nem mutatta be barátnőjét a kisfiának
2021-02-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hatalmas változáson ment keresztül Széki Attila Curtis (31) élete, bár szakított gyermeke édesanyjával, rátalált a szerelem és újra kiegyensúlyozott. Ebben nagy szerepe van exe, Kriszti hozzáállásnak is, aki a zenésszel együtt arra törekszik, hogy közös fiúk ne sérüljön ebben a helyzetben és boldog légkörben nőjön fel. Curtis a Life Tv Ébredj velünk! című műsorában mesélt a részletekről.– Minden nap találkozunk, olyan 5-10 percre lakunk egymástól. Mindent közösen beszélünk meg a Krisztivel, és úgy alakítjuk, hogy a legjobb legyen a Doncsinak – mondta a reggeli műsorban és arra a kérdésre is válaszolt, hogyan fogadná, ha Kriszti életébe új férfi lépne.

– Bízom benne, hogy egy olyan társat talál magának, aki normális. Ezen felül még, hogy én mikor megyek a fiamhoz, abba más a Krisztin kívül nem szólhat bele – tette hozzá, és egy meglepő dolgot árult el. Doncsi még csak egyszer aludt nála.

– Én még azért félek. Azt várom, hogy meg tudjuk beszélni, hogy ő mit szeretne, az lesz az igazi apa-fia időszak – mondta, s kiderült az is, hogy kosárlabdázó szerelmével, Judittal sem kapkodják el a dolgot, ami a bemutatást illeti.

– Még nem találkoztak, ez még várat magára – mondta Curtis.

 

Curtis és Barnai Judit kapcsolata egyre szorosabb, erről a közösségi oldalaikra feltöltött szerelmes képek is árulkodnak, nemrég is együtt pihentek a Balatonnál. Curtis pedig egy nagy lépésre is elszánta magát: Judit kulcsot kapott újpesti otthonához.

Forrás: Blikk