Luxuskórházban szülhet Meghan Markle
2021-02-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A híresztelések szerint luxuskörülmények között adhat majd életet néhány hónap múlva második gyermekének Meghan Markle, akitől állítólag az sem áll távol, hogy méhlepényéből csoki trüffelt készíttessen.

Noha pár nappal ezelőtt, éppen Valentin-napon jelentette be, hogy ismét szülői örömök elé néz, máris elkezdődtek a találgatások, vajon hol ad majd életet második gyermekének Meghan Markle. Az egykori amerikai színésznő – aki 2018-ban házasodott be a brit királyi családba, Harry herceg felesége lett – egyelőre sem a baba nemét nem árulta el, sem pedig azt, hogy a csöppség mikorra várható, de mindenre, ami a sussexi hercegi pár születendő gyermekével kapcsolatos, már lehet fogadásokat kötni.

Mivel Harryvel – a brit királyi családtól leválva – a kaliforniai Montecitóban állapodtak meg, jó eséllyel az egyik ottani luxuskórházban szül majd Meghan. Első gyermekének, Archie-nak a londani Portland Kórházban adott életet, de az Egyesült Államokban a választása a világsztárok által kedvelt Cedars-Sinai magánkórházra is eshet. Itt egy éjszakáért 2 ezer fontot (837 ezer forintot) kérnek el. Olyan hollywoodi sztárok szültek ezen a klinikán, mint Eva Longoria, Kim Kardashian és Beyoncé – írja az express.co.uk.

„Ez a kórház a legjobbak legjobbika. Olyan, akár egy ötcsillagos luxushotel, az ember itt bármit megkaphat, amit szeretne, egy csettintésre. Bármilyen szépségápolási kezelést is lehet kérni, fodrász, körmös és sminkes is rendelkezésre áll, a lábmasszázs is nagyszerű itt. El tudom képzelni, hogy Meghan itt szüljön” – mondta Caprice Bourret modell a Closer magazinnak, aki hozzátette: egy furcsának tűnő dolgot is kinéz a hercegnéből.

„Szerintem az anyatejéből szívesen készíttetne ékszert, de azt a csokitrüffelt is elfogyasztaná, ami a saját méhlepényéből készült. Szerintem ez tetszene neki, mivel nagyon fontos számára az egészsége” – mondta Caprice Bourret.

A királyi család egyik szóvivője, Camilla Tominey szerint a hercegné már a várandóssága ötödik hónapjában járhat.

Forrás: Blikk