Lotfi Begiéknek mélypontra kerül a házasságuk
2022-09-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Nyerő Páros szerdai adásában a játékosok kapcsolataik nehézségeiről vallottak, amelynek során – a többiek megdöbbenésére – kiderült, hogy Lotfi Begi felesége, Réka besokallt, a kapcsolatuk pedig komoly hullámvölgybe került.

A vetélkedő szerdai epizódjában a párok őszintén beszéltek az érzéseikről, és eddig soha nem hallott titkokról rántották le a leplet. Kiderült például, hogy Lotfi Begi és Réka kapcsolata sem mentes a problémáktól, ugyanis az előadó depresszióba esett a gyerekek születése után. Az állandó munka miatt Begi elfelejtette, hogy a felesége is mellette van, ezért eltávolodtak egymástól, ritkán tudtak közös programokat szervezni kettesben, hiszen minden családi teendő a feleségére hárult.

– Egy évvel ezelőtt eljutottunk a plafonig. Nagyon durván elindultunk a lejtőn, és egy pokoli évet tudhatunk a hátunk mögött. Nem kaptam semmilyen elismerést, sem megbecsülést arra, amit egyedül csinálok. Nemhogy elismerést nem kaptam, hanem azt, hogy én nem csinálok semmit, vagy amit csinálok, annak semmi értelme. Ez volt az, ami miatt besokalltam, de nagyon– árulta el a könnyeivel küszködve a kétgyermekes édesanya az RTL műsorában.

Begi mostanra már tudja, mit és hol rontott el, és be szeretné bizonyítani: jól is tudja csinálni a házasságukat. Ezért tiszta lapot kért a kedvesétől, aki viszont azt mondta, idő kell még neki, hogy teljesen új fejezetet kezdjenek a kapcsolatukban. Ő elismerést és megbecsülést szeretne a férjétől, és bízik abban, hogy a jövőben ezt meg is kapja majd.

A többi játékos nagyon meglepődött a halottakon, és mindenki érdeklődve, könnyes szemmel figyelte őket, hiszen a házaspár bejelentése mindenkit amolyan derült égből villámcsapásként ért.