L.L. Juniorék Dominikai kiruccanása rémálommá vált
2023-03-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

L.L. Junior és szintén zenész szerelme, Dárdai Blanka már hetek óta az egzotikus Dominika partjain romantikázik együtt. Azonban a távoli szigetországban sem tökéletes minden: csúnya balszerencsés fordulatot vett a közös utazások. Szállásuk leginkább egy börtönhöz hasonlított, amiben tyúkok rohangáltak.

Miután a fiatal énekesnő, művésznevén Brenka rövid időn belül követte szerelmét, Juniort Dominikára, hosszasan beszámol közösségi oldalán az ott átélt pillanatokról. Nemrég arról szólt élménybeszámolója, hogy mi tetszik neki leginkább a Karib-térségben töltött napok alatt. Azonban a nyaralásnak nem csak pozitív oldalából jutott ki nekik, a friss Instagram története szerint balszerencsés fordulatot vett az utazásuk: borzalmas ételt ettek, majd még egy annál és szörnyűbb szálláson kötöttek ki. Az énekesnő börtönszállásként írta le a helyet, ahol az egyik éjszakát töltötték.

A balszerencsés fordulat akkor következett be egzotikus kalandjuk során, amikor úgy döntöttek, hogy a sorsra bízzák magukat, kora reggel autóba ültek, nem tudva hol találja majd őket az éjszaka.

"Nagyon rossz ebéd után, megtaláltuk az annál is rosszabb szállásunkat, ahol tyúkok szaladgáltak össze-vissza" - mesélte az Instagram-beszámolójában Blanka, majd a következő videójában, ahol megmutatja, hogyan is nézett ki a ház kívülről, és ahol láthatóan tényleg szabadon rohangálnak a tyúkok, a következőt írta:

A szobáról nem készült tartalom, de olyan volt, mint egy börtön. A neten a medence csábított ide minket, de valahogy ennyi tyúkkal nem éreztük a hangulatot

A beszámolója szerint másnap tovább is álltak a helyszínről, de azért megosztotta a tanulságot, amit a negatív tapasztalatokból szereztek:

Nagyon jó dolog úgy elindulni, hogy nem tudod hol fogsz aludni este, de nem kell az első hotelnél megállni, ahol börtönszobát kapsz 20 ezerért tyúkokkal, hanem nyugodtan használhatod az internetet, hogy másnap ne kapj agyvérzést

Vonta le a következtetést, miután azt szemléltette, hogy a közelben, nem sokkal drágábban egy csodálatos szállás is várt volna rájuk, ha tovább keresgélnek.

A szerelmespárnak biztosan sok kalandban lesz még közösen része Dominikán, ugyanis Brenka legutóbbi nyilatkozata szerint csak április közepére szól a visszajegy, azonban korábbi állítása szerint valószínűleg addig már nem maradnak.