L.L. Junior eddig maradhat Dominikán a szerelmével
2023-03-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

L.L. Junior kedvese, Dárdai Blanka élménybeszámolót tartott arról, mi tetszik neki leginkább a Karib-térségben. A fiatal énekesnő azt is elárulta, mikor utaznak majd haza a szerelmével.

A fáradt gőz kiengedésére L.L. Junior a lehető legjobb módot választotta: néhány hete Dominikára utazott, hogy kellően kipihenje magát. A feltöltődés mellett egy új, közös üzletbe is belekezdett az egyik barátjával. Korábban beszámolt róla, hogy a Karib-tengeren szerveznek hajóutakat, ahol tradicionális kubai bachatazenekarral lép fel heti két alkalommal, s klasszikus magyar dalokat énekelnek különféle feldolgozásokban.

Az énekesnek nem sokat kellett egyedül a Paradicsomban töltenie, ugyanis 18 évvel fiatalabb szerelme, Dárdai Blanka kilátogatott hozzá február végén. A nyaralás így átcsapott egy romantikus utazásba is. A varázslatos helyről az énekesnő a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában mesélt:

„Itt minden gyönyörű, a nyelvük csodálatos, az ételek/gyümölcsök annyira frissek. Péntek délutántól a benzinkúton hangszórókkal bömböltetik a bachata zenét és söröznek 0-24. Egy szórakozóhely is teljesen más, gyönyörűen táncolnak, minden szexi. Ezenkívül az emberek nagyon jófejek, csak borzalmasan halogatók és szinte már túl lazák. Én ezt valahol imádom, de mivel mi meg állandóan pörgünk, furcsa ebbe a tempóba beleszokni” – mondta a fiatal lány.Blanka arra is kitért a történetében, hogy mikor terveznek visszatérni Magyarországra.

Április közepére szól a visszajegy, de előbb fogunk valószínűleg

– jegyezte meg.