Sáfrány Emese így meséli el a gyermekének a múltjáról
2023-03-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Sáfrány Emese, akit korábban Aleskaként emlegetett a média, elhatározta, bevállalja az igazságot, amikor annak eljön az ideje. Köztudott, hogy a sztár sok karrierváltáson ment keresztül, mire azzá vált, akivé szeretett volna. Jelenleg boldog anyukaként éli a napjait, mellette légtornásztanárként építi a vállalkozását.

A híresség jó pár éve már a kereskedelmi televízió műsorok szereplője, akiről a sajtó hideget-meleget állított. Legutóbb a TNT sztárjával, Intivel való szakításától volt hangos az internet, amelyről a Blikk is beszámolt. Sáfrány Emese sikeres vállalkozó, ezzel egy időben gondos édesanya, aki tiszta vizet szeretett volna önteni a pohárba, és egyszer s mindenkorra elébe menni a pletykának... Válaszolt arra a nagy kérdésre is, vajon elhallgatja-e majd a múltját, ha valamikor gyermeke rákérdez.

 

Négy évvel ezelőtt a celeb őszintén mesélt a vitatott időszakáról. Mint ismert, felnőttfilmes múltja miatt utasították el őt TV2 Exatlon Hungary című műsorában. Ahogy azt a Blikk is megírta, a légtornász könnyek között adta fel az sportrealityt, a csapattársai ugyanis bántották, sőt, kiközösítették.

– Nagyon meglepett, hogy már az első nap csúnyán néztek rám. „Ez meg mit keres itt?” – volt a tekintetükben, majd ez szóban is elhangzott. Senki nem volt kíváncsi a sportomra, az eredményeimre, azonnal kitaszítottak. Ez így is maradt a játék végéig. Megszoktam már, hogy ilyen ellenállással szemben nem érdemes küzdeni, teljesen felesleges beleállni a vitákba. Annyira védekeztem, hogy úgy érezzem, kiálltam magamért, aztán távoztam. Nem mondom, hogy nem fáj, de ebből is tanultam – mondta a Story magazinnak a légtornász 2019 februárjában.

Arról, hogy most hogyan gondolkozik a kérdéses időszakról, illetve, hogy a jövőben a kisfiának m it mesél majd a történtekről, az Instagram-profilján tette közzé a gondolatait:

„Először és utoljára szeretnék erről a témáról beszélni … Gyakran megkérdezik tőlem, mit fog szólni a fiam ahhoz, hogy az anyukája mivel is foglalkozott régen…

Először is onnan kezdeném; hogy attól, ami már megtörtént, nem tudom teljes mértékben megóvni, de attól, ami történhet, mindenképpen szeretném.

Itt nem az a kérdés számomra, hogy ő mit fog szólni hozzá…

Sokkal inkább az, hogy miként tudom majd megtanítani neki, hogyan reagáljon arra, ha bántják vele, és ha az emberek rosszindulatával találkozik.

Ő pontosan tudni fogja, hiszen elmesélem majd neki, miért jutottam el oda, és azt fogja látni benne, hogy hogyan álltam fel belőle és mertem új ember lenni.

Amellett, hogy erre tudatosan készülök, szeretnék hinni abban, hogy az EMBEREK megtanulnak a saját hibáikkal foglalkozni, mások felé szeretettel és nem gonoszsággal fordulni” – olvasható a hétfőn közzétett Instagram-posztban.