Kulcsár Edina hivatalosan már Varga Edina
2023-03-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mint az már kiderült, Kulcsár Edinából Varga Edina lett, miután kimondta a boldogító igent szerelmének. Az édesanya először szólalt meg azzal kapcsolatban, hogy ezt választotta férjezett nevének.

Kulcsár Edina és G.w.M pár hete házasodtak össze titokban, mert elmondásuk szerint fontos számukra, hogy a kislányuk már egy összeforrott családba érkezzen. A kismama boldogabb, mint valaha, illetve sokkal nyugodtabb lett, hogy már hivatalosan is Márk a másik fele. Bár az utóbbi időben háttérbe húzódott, a hajfonással foglalkozó szalonjait a mai napig üzemelteti. Nemrég pedig kiderült, hogy a Nemzeti Cégtár adatai szerint immár Varga Edinaként szerepel a nyilvánosság számára is hozzáférhető hivatalos iratokban.

A névváltoztatással kapcsolatban eddig nem szólalt meg, de most úgy érezte, jobb, ha tiszta vizet önt a pohárba az egyik Instagram-bejegyzése alatt:

Felvettem a férjem nevét. Ettől függetlenül így marad itt a nevem, hiszen mindenki Kulcsárként ismer. Ez egy teljesen privát jellegű dolog akart maradni, de az újságok hamarabb tudták, hogy a cégjegyzékben módosult a nevem, mint én magam

– tálalt ki az egykori szépségkirálynő.