Lilu elárulta boldogságának okát
2019-06-24  /  Szerző:   /   Szerelem Lilu, az RTL Klub sztárja sugárzik a boldogságtól, és ugyan az alvás most nem a leggyakoribb tevékenysége, a kisfia miatt szívesen kel fel éjszaka kétóránként.

– Most lett minden teljes. Tudtam, hogy valami még kellene az életembe, tisztában voltam vele, mi hiányzik. Félix volt az. Sokan azt mondták, negyven felett egy nőnek más a türelme, mert szereti a kényelmet, de nekem megingathatatlan lett a türelmem – áradozott a boldogságtól Lilu a Rossmann rendezvényén. – Könnyedén felkelek éjjel egykor, háromkor, ötkor és minden alkalommal. Amikor a karomba veszem, annyira örülök neki és boldog vagyok, hogy két óra múlva „újra találkozunk”. Tudom, mindez negédesnek hangzik. Ám ha a karomba veszem és etetem, néha még mindig nem hiszem el, hogy itt van, jól van, az enyém, itt lakik velünk.

Lilu

A tévés már várja, hogy mindennap újabb dolgokat tudjon meg kisebbik gyermekéről.

– Félix annyira kedves gyerkőc, nem tudok vele betelni. A nagyobbik fiamnak, Dávidnak is mindig mondom: azt hittem, akkor szerettelek a legjobban, amikor megszülettél. Aztán rá kellett jönnöm, hogy nem, mert egyre jobban megismerlek – mesélte Lilu. – Most következik az az időszak a picinél is, amikor már mindennap meglep. Jön valami újdonság, és felfedezem, milyen ember lesz, elkezdjük rajzolni a közös szerelemtérképünket. Én már nem várok többet a sorstól. Ha csak annyi jut, hogy ők itt vannak velem, akkor is a legnagyobb üzletet kötöttem az élettel.

Akadnak nehezebb pillanatok is a gyermeknevelésben.

– Előfordul, hogy rettenetesen fáradt vagyok, szinte az ájulás határán, de amint a karomba veszem és elkezdek hozzá beszélni, rám mosolyog, ezért érdemes élni – mondta a műsorvezető, akinek a családja a férjével és nagyobbik fiával, Dáviddal teljes, aki imádja a kisöccsét és az érkezésével kialakult új élethelyzetet.

– Nagyon élvezi, hogy most kevesebbszer szólok, ezt vagy azt ne csinálja, mert annyira leköti az energiámat a pici, így nem szekírozom annyit – nevetett a műsorvezető, aki ugyan pár hetente egy-egy feladatot hajlandó elvállalni, de annyira élvezi a meghitt családi életét, hogy a munkára egyelőre nem gondol.

Lilu

Forrás: Blikk