Laky Zsuzsi hónapok óta nem alszik együtt a férjével
2023-01-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mi történt? Laky Zsuzsi hónapok óta nem alszik együtt a férjével: most elárulta, mi zajlik köztük. A férje, Dietz Gusztáv a Vigyázat, gyerekkel vagyok című műsorban árulta el, hogy külön szobában alszanak. Mikor és miért döntöttek így?

– Nyáron alakítottuk ezt így ki. Az egyik lányom kruppos, a másik asztmás, és sokszor fulladtak, ezért átmentem hozzájuk aludni. Azóta így telnek az éjszakáink. Régebben volt egy elvem, miszerint soha nem fogok a gyerekeimmel együtt aludni, de ezt mára feladtam.

Nyugodtabban tudnak így aludni?

– Én nem, mert a lányaim álmukban sokat forgolódnak, olykor beszélnek is. Abból a szempontból nekem jobb, hogy szeretek jó időben nyitott ablaknál aludni, a férjem viszont nem. Guszti viszont sokkal jobbakat alszik és kipihentebb, mióta külön alszunk.

Akkor Ön a gyerekekkel egy ágyban fekszik?

– Igen, de matracon, mert a mi családunk azt jobban szereti. A lányokkal hármunknak van egy nagy fekhelyünk, ahol kényelmesen elférünk, Guszti pedig három méterrel arrébb, egy másik szobában szintén egy nagy matracon alszik.

A külön töltött éjszakák milyen hatással van a házasságukra?

– Egyáltalán nem távolodtunk ezért el egymástól, a kapcsolatunk ugyanannyira rendben van, mint amikor együtt aludtunk. Nemcsak éjszaka lehet házas életet élni, napközben sok időt töltünk kettesben.