Solti Ádám nem látogatja a családját külföldre költözése után
2023-01-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Solti Ádám az alkalmi kapcsolatát, illetve az abból születő gyermekét érintő botrány után külföldre költözött a feleségével, hogy új életet kezdjenek. A színész szerettei azonban hiányolják őt, és a feleségét okolják azért, amiért Ádám megszakította velük a kapcsolatot.

Solti Ádám és felesége, Berni Ausztriába költöztek a színész botránya után. Bár Ádám rengeteget jár vissza Magyarországra, csupán a munkakapcsolatait ápolja. Egyik hazai kollégája szerint sok emberrel szakította meg a kapcsolatot.

„Ádám az ominózus vallomásával sok butaságot mondott, kezdve azzal, hogy szerette volna, ha a szeretője elveteti a közös gyereküket. Sok ezer ember céltáblája lett így, és tulajdonképpen a botrány miatt menekültek a feleségével Ausztriába, ahol Ádám fogtechnikusként dolgozik. Kevesen tudják, de ez a civil szakmája, és úgy tűnik, azt a színházi munkáival is tökéletesen össze tudja hangolni, hiszen ma is játszik a Madách Színházban” – mesélte a kolléga, aki szerint Ádámnak mára leginkább a munkakapcsolatai maradtak meg.

"Nem tartja a kapcsolatot a családjával, de még velünk, a barátaival is alig beszél"– tette hozzá a kolléga, aki úgy véli, Ádám még ma is szereti a gyermeke anyját.

„Senkinek ne legyenek illúziói, egy tízéves románc nem véletlen. Mindig is a szeretője volt a menedéke. Badarság, hogy 'csak arra kellett neki'. Nagyon megértették egymást, a lány gondoskodott róla, ápolta a lelkét, és Ádám hiába nyilatkozott róla utólag bántóan, ma is tiszta szívvel szereti őt, és – a pletykákkal ellentétben – az az igazság, hogy soha semmit nem követelt tőle” – fejtette ki a barát, aki Ádám családjával is tartja a kapcsolatot.

"A családja, a környezete szerint amióta megnősült, Ádám nagyon eltávolodott tőlük, és úgy érzik, elveszítették őt"– tette hozzá.

Ádám szüleit leginkább az bántja, hogy a színész a kisfiával sem foglalkozik, nem látogatja őt.

„Egy karácsonyi adjándék nem pótolja az apai szeretetet. Ádám nem látja felnőni a gyerekét, a legszebb pillanatokból kimarad” – magyarázta a kollégája, majd hozzátette: a színész családja csalódott Ádámban.

"Csupa szív fiút neveltek Ádámból, akiről úgy érzik, már nem önmaga. De a családja ettől függetlenül sok szeretettel várja haza a tékozló fiút a kisgyerekével együtt"– fogalmazott a Story Magazinnak.