Lagzi Lajcsi leinformálta lánya kiszemeltjét
2019-08-04  /  Szerző:   /   Szerelem Galambos Lajcsi féltve óvja lányát a fiúktól, ráadásul komoly elvárásai vannak azzal kapcsolatban, milyennek kell lennie Boglárka udvarlójának.

Lajcsi lanya

– Egy nagyon csinos, okos, tanult, világot járt lányról beszélünk, akihez hasonlóan intelligens, egzisztenciálisan rendben levő partnert képzeltem el, nem egy jöttmentet – fejtette ki Lajcsi.

Bogi az utóbbi időben beleszeretett egy iskolatársába, akivel nagyon boldog, és szerencsére Barnabás az apja mércéjén is átment. Mielőtt a féltő apa áldását adta volna a kapcsolatra, természetesen alaposan utánajárt annak, milyen ember lánya választottja.

– Jó, azért bevallom, mielőtt megtörtént volna a bemutatás, leinformáltam egy kicsit a srácot. Mivel a két fiam, Lala és István többször is találkozott vele, megkérdeztem tőlük, mi a véleményük Barnabásról, s tetszik-e majd nekem – mondta.

A fiaim szerencsére megnyugtattak, így nem ért túl nagy meglepetés, amikor személyesen találkoztunk. Nagyon rendes srácnak gondolom, de azért a fél szememet még most is rajta tartom – nevetett a zenész.

Forrás: Blikk