Kylie Minogue 53 évesen férjhez megy
2021-06-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Sokáig kellett várnia rá, de úgy tűnik, végre rátalált a nagy szerelem Kylie Minogue-ra! Az ausztrál popdíva 53 évesen idén végre férjhez megy. Pedig igencsak viharos volt a magánélete, hiszen a komolyabb és felvállalt párkapcsolatait is nehéz összeszámolni.

 

Amióta 1984-ben összejött a szintén énekes honfitársával, Jason Donovannal és befutott sztár lett, szinte egymásnak adták nála a kilincset a férfiak. Járt az INXS együttes frontemberével, Michael Hutchence-szel, majd az amerikai rockbálvány Lenny Kravitzcal is. Utána egy francia színész, Stephane Sednaoui következett, majd a modell James Gooding vette át a stafétát.

Majd ismét egy francia színművész, Olivier Martinez hódította meg a szívét. A szerelmi sorminta ismét egy modellel bővült, Andrés Velencoso nyerte el a tetszését. Mivel a színészeket nagyon kedveli, a brit Joshua Sassénak is sikerült levennie a lábáról.

Úgy tűnt, sosem ér véget a csalódások sora, amikor 2018-ban egymásra találtak a GQ magazin brit kreatív igazgatójával, Paul Solomonsszal. Vele végre révbe érhet.

 

– Kylie végre kiteljesedhet Paul mellett. Tökéletes a boldogságuk. Már túl vannak az eljegyzésen, és hamarosan az esküvő következik – erről azonban többet nem árulhatok el, mondta a pár egy barátja a Daily Mailnek.

Forrás: Blikk