Rezes Judit hamarosan férjhez megy Szabó Győzőhöz
2021-06-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Beadta a derekát! Tizenhét éve alkot egy párt Szabó Győző és Rezes Judit, akik a tervek szerint hamarosan össze is házasodnak. A színészpár 2003 óta van együtt, 2010-ben született meg első közös gyermekük, Misi, 2019-ben pedig Gáspár, akik szintén ott lesznek majd a nagy napon.

– Hét éve jegyeztem el Juditot, de valahogy nem volt sürgős, hogy meglegyen az esküvő. Mindig volt valami, ami közbejött. Tavalyelőtt például átköltöztünk egy csodás házba, amibe minden pénzünket beleraktuk, akkor az volt a fontos, nem pedig az, hogy mikor lesz esküvőnk – mesélte a Blikknek Szabó Győző.

 

A színművész korábban már volt házas, lánya, Bori édesanyjával az eseményt alig egy hét alatt szervezték meg.

– Akkor sem kerítettünk nagy feneket neki, ahogyan azt gondolom, most sem. Egyházi esküvő nem lesz, de szerintem idén nyáron már meglesz a lagzi, ám elképzelhető, hogy csak ősszel, vagy ha esetleg nagyon összejön az élet, akkor jövő tavasszal. A lényeg, hogy magunkat ismerve néhány hét alatt összehozzuk – magyarázta a színművész.

Győző és Judit kapcsolatának kezdetét színdarabban is megörökítették, a Loveshake – Az élet összeráz nagy sikerrel futott.

– Nem akarunk nagy felhajtást. Sok vendég sem kell, inkább a bulin legyenek ott többen. Szerintem 50-60 fő lesz a vendéglistán, nem gondolom, hogy attól lesz jó vagy szép az a nap, hogy mennyien vannak ott. Laza, kötetlen bulit szeretnénk, lampionokkal, jó zenével és hangulattal. És ami a legjobb, hogy mind a három gyermekem ott lesz – mesélte Győző.

A meghívottak között van egy igen fontos személy, aki nem más, mint Rezes Judit nagymamája, a színésznő miatta is szeretné, ha minél előbb sor kerülne a nagy eseményre.

– A dédi már 98 éves, és mindenképp szeretném, ha ott lenne az esküvőn. Hatalmas öröm, hogy megérte a két dédunokája születését, jó lenne, ha ott lenne velünk a nagy napon és osztozna a boldogságban – mesélte Rezes Judit. – Az biztos, hogy kis szertartás és kis buli lesz, de hogy pontosan mikor, még nem tudni, mert a járvány sok számítást keresztülhúzott már.

Győző és Judit tizenhét éve alkotnak párt, hét éve járnak jegyben, de persze az ő kapcsolatuk sem súrlódásmentes. A nézeteltéréseket azonban hamar le tudja zárni a két színművész.

– Én lazábban veszem a gyereknevelést, Judit egy kicsit szigorúbb. Vannak kisebb csatáink, de furcsa, mert amilyen gyorsan lesz parázs vita, olyan hamar le is csillapodunk és megbékélünk. Pedig mind a ketten makacsok vagyunk és nehezen engedünk – mesélte korábban a Blikknek Szabó Győző.

Forrás: Blikk